SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Pazar Günü Miting Yapacağız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:13:11
'Pazar Günü Miting Yapacağız'
A- A+ PAYLAŞ

Hastane Caddesini ziyaret edip esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci esnafların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek 23 Mart’ta düzenleyecekleri tepki mitingine tüm vatandaşları davet etti. 

Malatya Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci Hastane Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Vatandaşların ve esnafın sıcak ilgisiyle karşılandı. Gezi sırasında vatandaşlar tarafından kucaklanan Ekinci bazı esnaflar tarafından alkışlarla karşılandı. 

Esnaflar ile bir süre sohbet eden Ekinci sıkıntı ve sorunları dinledikten sonra yaptığı açıklamada; “Her zaman söylüyoruz projeler ihtiyaçtan doğar. Burada bir hastanenin olması çok büyük bir ihtiyaç. Halkımızın bu ihtiyacını dile getirmek ve çözülmesini sağlamak için gereken bütün gayreti sarf etmek için mükellefiz. Hastanemiz için tepki mitingi düzenlemek adına müracaatlarda bulunduk. Belediye arkasında bulunan miting alanı, fuar alanı ve Kernek meydanı gösterildi ve Kernek meydanını tercih etmek zorunda kaldık. ” ifadelerine yer verdi.

23 Mart’ta düzenleyeceğimiz tepki mitingine saat 15.00’de tüm halkımızı bekliyoruz diyen Ekinci, sesimizi demokratik yollarla yukarıya duyuracağız. İlgili merciler bu halkın sesini duyar ve bu ihtiyaca cevap veririler. Bu konuya kulak tıkarlarsa tabi ki de halkımızı umutsuz bırakmayacak, vatandaşımızın da desteğiyle belediye imkânlarını kullanarak 444 yataklı Devlet hastanesi yaptıracağız. Öncelikli tercihimiz Çöşnük caddesinde bulunan mevcut hastanenin yerinin tekrar hayata geçirilip tam teşekküllü olarak hizmet vermesini sağlayıp mağduriyetlerinin giderilmesidir sözlerini kaydetti. 

Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, tüm esnafı gezdik neredeyse yüzde yüzünün mustarip olduğu konu hastanenin kapanmasıyla birlikte işlerinin bozulması. Biz bu arkadaşlarımızın sesi olmak istiyoruz. Halkımızın hepsi bu konudan dolayı tepkili. Gerek vatandaşımızın gerek esnafımızın ortak tepkisi hastanenin kaldırılmaması içindi seslerine ses olacağız dedi. 

Ekinci’ye destek veren esnaflar ise, “Devlet hastanesine sahip çıkmadılar, alıp götürdüler kimse ilgilenmedi. Yeniden hastanemize kavuşmak istiyoruz. Hastane kapandıktan sonra altmış beş esnaf işyerlerini kapattı. 320 bin nüfuslu bir ilçenin hastanesi olmaz mı? Sayın Başbakanıma, milletvekillerine soruyorum böyle hizmet mi olur, bu şekilde hizmet mi getirilir. 1500 yataklı hastane Elâzığ’a yapılıyor. Büyükşehir olan Malatya’ya 650 yataklı tek hastaneye düşüyor. Madem öyle bizi Elazığ’a bağlasınlar her şey oraya gitti” şeklinde konuştular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız