SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Pazarda Birçok Yenilikler Yapıldı"

0
Güncellendi - 2017-08-29 04:17:02
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kurban Bayramı öncesi Canlı Hayvan Pazarı’nı yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından yapılan inceleme gezisine, AKP Malatya Milletvekili ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Büyükşehir Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Poyraz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım, Daire Başkanları, Şube Müdürleri eşlik etti.

Canlı Hayvan Pazarı’nda kurbanlık hayvan satan ve alan vatandaşlarla sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Canlı Hayvan Pazarımız önemli bir merkez konumunda. Pazarımız çok sayıda insanımızın ziyaret ettikleri ve yoğun hayvan satışının yaşandığı bir alan.

Canlı Hayvan Pazarı her geçen yıl biraz daha geliştirildi. Yaklaşık olarak iki katı büyütülen Canlı Hayvan Pazarında birçok yenilikler yapıldı. Küçükbaş hayvanlar için yeni alanlar yapıldı. Ayrıca günlük kesimler ve adak kurban kesimlerinde kullanılmak üzere Mobil Kesim Ünitesi oluşturuldu. Mobil Kesim Ünitesi günlük olarak 150 büyükbaş, 300 küçükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip. Vatandaşlarımız buradan sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmiş olacaklar. Genel olarak baktığımız zaman temizlik ve ilaçlama ile ilgili her türlü tedbir ilgili müdürlükler tarafından alınmıştır” dedi.

Malatya genelinde ilgili ekiplerin sahada olacağını belirten Başkan Çakır, “Büyükşehir Belediyesi olarak Ulaşım, Zabıta, Maski su arıza ve kanal ekipleri Bayram süresince hizmet vermeye devam edeceklerdir.

Toplu ulaşım araçları bayramın birinci günü ücretsiz olarak hizmet verecektir. Büyükşehir Belediyesi olarak Bayramla ilgili her türlü tedbiri aldık. Hemşerilerimizin huzur içerisinde Bayramlarını geçirebilmeleri için bütün ekiplerimiz sahada olacak” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın konuşmasının ardından bir konuşma yapan AKP Malatya Milletvekili ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise; “Canlı Hayvan Pazarında üreticilerimiz ile bir arada bulunmak ve Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri yerinde görmek için bugün buradayız. Canlı Hayvan Pazarını ziyaretlerimiz sırasında üreticilerimizin bazı istekleri olmuştu. Belediye Başkanımız ve ekibi bu istekleri yerinde değerlendirerek daha sağlıklı ortamlarda hayvan satışlarının yapılmasına olanak sağlamışlar. Ayrıca kesim yapılan alanlarda yapılan çalışmalar ile yeni hizmete sunulan kesim yeri içinde Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Erdem (6 yıl önce)
    Günaydın.yaziklar olsun.su teknolojide b.sehirin son derece teknolojik ve gelişen Malatya ya yakışır büyük kesim hanenin olmaması tamamen vurdumduymazlık göstergesiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    hekimhan mezbahanesine de itfaiye götürün bayramda sular akmıyorla hani
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (6 yıl önce)
    Bu nasıl bir haber sanki ahmet çakır gezmeye gitmiş sayın büyük başkan öznur ona eşlik etmiş okuduğu an oynamalara düşer sitenizi kapattırır ben söyleyeyim çünkü öznur hanım asla kimseye eşlik etmez en büyük o malatyada herşey ondan sorulur lütfen dikkat edin sinirlendirmeyin bi numarası yok sanmayın hafife almayın
    0
    0
    Yanıtla