SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pazarda Propaganda

A- A+ PAYLAŞ

Halkın Sesi Partisi'nin seçim propaganda çalışmalarını devam ettirdiği bildirildi.

Partiden konuya ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Halkın Sesi Partisi kadın kolları teşkilatı Salıpazarı’nda pazarcılarla buluştu.

Has Parti, Kadın Kolları Teşkilatı 12 Haziranda yapılacak olan genel şeçimler için çalışmalarını hızlandırdı. Seçim çalışmaları kapsamında kadın kolları Salıpazarı’nı ziyaret etti. Pazar Esnafı tarafından ilgiyle karşılanan kadın kolları, Has Partiye gösterilen ilgiden memnun kaldılar.

Has Parti Kadın Kolları teşkilatı Pazar gezisi sırasında bir pazarcının Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un seçim afişini tezgâhının üzerine asması, parti teşkilatını mutlu etti. Geçimini tespih satarak sağlayan pazarcı, Kurtulmuş’un çok değerli bir insan olduğunu vurgulayarak “ Has Parti şuan ki partiler arasında en iyisi, oyumuzu tabiî ki de bu partiye vereceğiz. Numan Kurtulmuş geleceğin en büyük lideri, bende böyle büyük bir lideri desteklemekle onur duyarım” diye konuştu.

Pazar ziyaretinin ardından Has Parti 2. sıra milletvekili adayı Hülya Eroğlu, Salıpazarı gezisine değinerek şunları ifade etti: “Has Parti kadın kolları olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Seçim gezilerimiz sırasında vatandaşların ilgisinden oldukça memnunuz. Partimizin yeni olmasına rağmen görüşümüzle ve vizyonumuzla, çalışmalarımızla siyasete yeni bir ses getireceğiz. Çalışmalarımızda ki temel prensip vatandaşlarımızın eşit, özgür ve inandığı şekilde yaşamasıdır. Rahat yaşamak için ise ekonomimizin gelişmesi gerekiyor. Esnaf zor durumda, özellikle küçük esnaflar her gün biraz daha küçülüyor. Biz meclise girdiğimiz zaman küçük esnafı da korumak için çalışmalar yapacağız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız