SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pazarda Sahte Para Uyarısı

0
Güncellendi - 2018-08-15 04:17:28
Pazarda Sahte Para Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşları ve kurban satıcılarını sahte para ve dolandırıcılık konusunda uyardı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Malatya Canlı Hayvan Pazarı'nda vatandaşları ve kurban satıcılarını sahte para, çek ve dolandırıcılık konusunda bilgilendirdi.

Ekipler, vatandaşları sahte para ve çek konusunda dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Pazarda sahte para, çek ve dolandırıcılık ile ilgili vatandaşlara broşür dağıtan ekipler, sahte paranın nasıl tespit edileceğini uygulamalı olarak vatandaşlara gösterdi.

Ekipler, vatandaşların yaklaşan Kurban Bayramı'nı kutlayarak, pazardan ayrıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız