SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pazarlığı Bitiremedi!

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, hayvan pazarını ziyaret ederek sorunları dinledi.

Beraberinde AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi genel müdürü Hacı Uğur Polat ve belediye ilgileriyle Yeşiltepe'deki canlı hayvan pazarı'nı ziyaret eden Malatya milletvekili ve partinin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, ziyaret sırasında bir süt ineği pazarlığına da şahit oldu. Esma Karaca ile Mehmet Kara isimli vatandaşın süt ineği pazarlığına şahit olan milletvekili Çalık, satıcı Mehmet Kara ve alıcı Esma Karaca isimli kadının pazarlığını olumlu sonuçlandıramadı.

Bu arada, canlı hayvan pazarını ziyaret edip vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra açıklama yapan milletvekili Öznur Çalık, "Esnaf ziyaretlerinden bugün hayvan pazarına geldik. Vatandaşlardan sorunlar varsa dinleyim dedik. En güzeli de seçim yokken, bir sorununuz var mı diye ziyaret etmek bana büyük mutluluk veriyor" ifadelerini kullandı.

Vatandaşların kendisine iletilen iki sorundan birinin hayvanların kulaklarına takılan küpe sorunu ve diğerinin ise buraya entegre mezbahane istendiğini dile
getiren milletvekili Öznur Çalık, konuyu ilgili ve yetkililerle görüşeceğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız