SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Pazartesi'nden İtibaren..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, hafta sonu oynanacak “özel önem taşıyan” Elazığspor karşılaşması öncesi bazı açıklamalarda bulundu.

Kavuk, “Elbette ki bu maçı kazanmak istiyoruz. Maçın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Futbolcularımız ve teknik kadromuz da maçın önemini biliyor ve buna göre hazırlıklarını yapıyorlar. Bu maçta tribünlerin dolmasını ve taraftarlarımızın takımı 90 dakika desteklemesini bekliyoruz. Son 2 hafta içeride oynadığımız Orduspor ve Boluspor maçlarında tribünlerde yer yer boşluklar vardı. Tribünlerin tamamen dolması lazım. Ayrıca sadece Maraton Tribününde bulunan bölümün değil, tüm tribünlerin takımını maç boyunca desteklemesini istiyoruz” dedi.

Futbolda seyircinin olumlu yönde tezahüratı ile takımı motive etmede çok önemli bir “tamamlayıcı unsur” olduğuna dikkat çeken Kavuk “Bu tür maçlarda seyirciye duyulan ihtiyaç her zamankinden fazladır. Elazığspor maçını kazanarak devreyi tamamlamamız halinde bu devre arası kampını da olumlu yönde etkileyecektir” dedi.

YÖNETİM TARZI
Başkan Kavuk, Malatyaspor Yönetim Kurulu’nun yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi verirken, “yönetim tarzlarının ne olduğu” konusuna açıklık getirdi. Hafta içinde Ankara’ya gidip, Futbol Federasyonu’nda ödenmemiş çeklerle ilgili hukuki sorunların çözümü yönünde çalışmalar yaptıklarını ve bunların büyük bir bölümünün çözüldüğünü belirten Kavuk, kamptan önce diğer sorunları çözüp, Pazartesi’nden itibaren transfer çalışmalarına başlamak istediklerini duyurdu.

Kavuk, transferlerin “teknik kadronun önerileri ve kulübün imkânları doğrultusunda eksik bölgeler için” yapılacağını söyledi.

Kavuk “Bizim yönetim tarzımız neticelere bağlı değil. Böyle bir tarzı benimsememiz beklenemez. Önce Malatyaspor’u içinde bulunduğu durumdan kurtarmak, ondan sonra hedeflerimizi ortaya koymak istiyoruz. Kimse unutmasın ki, 11 Kasım Kongresi’nde Malatyaspor’a yönetim bulunmadığı takdirde, kulüp feshedilme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktı. Bu süreçte devreye giren Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz ile Sayın Belediye Başkanımız Cemal Akın’ın gayretleriyle ve desteğiyle işbaşına gelen yönetim kurulumuzun bu kaos ortamından Malatyaspor’u çıkarmak için gösterdiği özverinin göz ardı edilmemesi gerekmektedir. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızın verdiği güç ve kamuoyunun sağlayacağı destekle sorunların üstesinden geleceğimize inanıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız