SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pedallar 'Kitap' İçin Çevrildi

0
Güncellendi - 2016-05-09 20:15:50
Pedallar 'Kitap' İçin Çevrildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bisiklet topluluğu üyeleri, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı merhum Aliya İzzetbegoviç anısına düzenlenecek 5. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarına dikkati çekmek için tur düzenledi.

Malatya'da 10-15 Mayıs'ta gerçekleştirilecek fuar öncesi farkındalık oluşturmak için alışveriş merkezi önünde toplanan sporcular, "Pedallar kitap için çevrilecek" yazılı tişörtler giydi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, kitap fuarı öncesi anlamlı bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Mumcu, sağlıklı bir yaşamda sporun önemine dikkati çekerek fuara katılımın yoğun olmasını beklediklerini dile getirdi.

Malatya Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın da fuar etkinlikleri kapsamında düzenledikleri faaliyete destek verenlere teşekkür ederek Malatyalıları 10-15 Mayıs'taki fuara beklediklerini ifade etti.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici de anlamlı projede yer almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Amacımız geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlere spor ve kitabın önemini anlatmak." dedi.

Malatya Bisiklet Doğa Sporları Derneği Başkan Yardımcısı Ersin Özdemir, "Kitap fuarına dikkat çekmek için biz de bisikletlerimizle Malatya turu atıp insanların fuara gelmesini sağlamak istiyoruz. Tüm Malatyalıları fuara ve kitap okumaya davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Malatya Bisiklet Doğa Sporları Derneği ile İnönü Üniversitesi Bisiklet Toplululuğu üyesi yaklaşık 100 bisikletli, kent merkezinden başlayarak Kapalıçarşı, Fuzuli Caddesi, Kernek Camisi, eski devlet hastanesi, vali konağı, Kışla Caddesi güzergahında şehir turu attı.

Bülten

d1

d4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız