SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pedallar Sağlıklı Yaşam İçin Döndü

0
Güncellendi - 2016-03-07 17:56:10
Pedallar Sağlıklı Yaşam İçin Döndü
A- A+ PAYLAŞ

'Yeşilay Haftası' dolayısıyla bilinç ve farkındalığı artırmak için “Yaşamayı Seç” sloganıyla Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Malatya Bisiklet İl Temsilciliği bisiklet turu düzenledi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızı, gençlerimizi ve her yaştan vatandaşımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hizmet anlayışımızın öncelikleri arasındadır" dedi.

Spor sayesinde vatandaşların bağımlılıktan ve kötü alışkanlıklardan uzak duracağını belirten Başkan Yardımcısı Şahin, "Yeşilay Haftası nedeniyle Bisiklet İl Temsilciliğimizle birlikte her yaştan vatandaşımızın katılımıyla bisiklet turu düzenledik. Genç nesli kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tip sportif etkinliklere sürekli destek veriyoruz. “Yaşamayı Seç” sloganı altında düzenlediğimiz bu etkinlikte her yaştan vatandaşımızı hayatlarında oluşabilecek boşlukları kötü ve zararlı alışkanlıklarla değil, spor ve kültürel faaliyetlerle doldurmalarını teşvik etmeye çalışıyoruz. Sağlıklı bir yaşam için spor olmazsa olmaz. Bu organizasyonunu Bisiklet İl Temsilciliğimizle birlikte gerçekleştiriyoruz, etkinlikte bizi yalnız bırakmayan tüm sporseverlere çok teşekkür ediyorum " dedi.

Gençlerin ve her yaştan vatandaşın bisiklet kullanımını artırmak için düzenledikleri etkinliklere bir yenisini daha ekledikleri için mutlu olduklarını ifade eden Malatya Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa Ekici, "Vatandaşlarımızı kötü alışkanlardan uzak tutup spora teşvik etmek için bu organizasyonu yapıyoruz. Amacımız doğası, kültürel zenginliği ve fiziki konumu ile bisiklet sporuna çok uygun olan şehrimizde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak. Bunun için yoğun bir gayret içindeyiz. Sosyal ve kültürel etkinliklerimize her zaman destek veren Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'a, Başkan Yardımcılarımıza ve bugün ki etkinlikte bizi yalnız bırakmayan bisiklet severlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ karşısındaki Hizmet Binası önünde başlayan etkinliğe yoğun ilgi gösteren bisiklet tutkunları daha sağlıklı bir hayat için şehir turu atarak, pedal çevirdiler.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

b9315641-a5ef-4f4e-bf4d-0fb579fd7bfe

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız