SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pedallar Şehitler Anısına Çevrildi

0
Güncellendi - 2018-07-17 05:23:52
Pedallar Şehitler Anısına Çevrildi
A- A+ PAYLAŞ

İzmir adliyesi önünde tehlikeyi sezerek teröristlerle çıkan çatışmada silahındaki son kurşuna kadar kahramanca vatanını müdafaa etmeye çalışan Kahraman Şehit Polis Fethi Sekin ve 15 Temmuz gecesi hain saldırıya karşı canlarını hiçe sayan şehitler anısına Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kent Konseyi işbirliğiyle bisiklet turu düzenlendi.

Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Kulübünün destek verdiği Yeşilyurt Hilal Park’tan başlayıp Şehit Fethi Sekin’in doğduğu yer olan Elazığ’ın Baskil ilçesine kadar pedallar çevrilecek.  Bisiklet Turu için Yeşilyurt Belediyesinin en büyük parklarından olan Hilal Parkta tören düzenlendi. Organizasyona 7'den 70'e çok sayıda bisikletçi katıldı.

 “PEDALLARIMIZI KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN ÇEVİRİYORUZ”

Kahraman Şehit Polis Fethi Sekin ve 15 Temmuz gecesi hain saldırıya karşı canlarını hiçe sayan şehitler anısına pedal çevireceklerini belirten Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Kulüp Başkanı Mustafa Ekici, “Ülkemizin geçmiş olduğu zor dönemlere bizlerde farklı bir pencereden dikkat çekmek istedik. Milletimizin bir arada olduğunu göstermek için bugün toplandık. Bu kez pedallarımızı kahraman şehit Fethi Sekin için Baskil ilçesine kadar çevirip mezarını ziyaret edeceğiz. 15 Temmuz şehitlerimizin adına Baskil’de olacağız. Malatyalı hemşerilerimizin selamlarını götüreceğiz. 15 Temmuz günü ise gelip 15 Temmuz Şehitlerini anmak için düzenlenecek olan korteje katılacağız. Düzenlenen organizasyondan dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a ve ekibine,  programa katılan sporcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” sözlerini kaydetti.

"ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMUYORUZ, AZİZ HATIRALARINA SAHİP ÇIKIYORUZ"

Yeşilyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Erkan Dikenli, “Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kent Konseyi olarak çok anlamlı bir çalışmaya imza atıyoruz. Yeşilyurt İlçesinden Elazığ’ın Baskil ilçesine kadar pedal çevirecekler. Kutlu ve mukaddes bir yolculuğun başlangıcı Yeşilyurt’tan verilmiş olacak. Ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi ve 15 Temmuz gecesi şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise minnetle anıyoruz. 15 Temmuzda hainler darbeyi planladı, Rabbim ise bu millete destan yazmayı nasip etti. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devletin ve milletin bekası için bu millet canıyla, kanıyla vatanı için tüm fedakârlıkları göstermeye devam edecektir. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmuyor ve aziz hatıralarına her zaman sahip çıkıyoruz. Bu anlamlı yolculukta bizleri yalnız bırakmayan sporcu arkadaşlarıma Yeşilyurt Belediyesi olarak teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız