SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pediatri Okulu Etkinliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:59:31
Pediatri Okulu Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalının yılda iki kez periyodik olarak düzenlediği Pediyatri Okulu etkinliği tamamlandı. 

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı ve Türk Neonatoloji Derneği işbirliğiyle 3 gün düzenlenen "Pediyatri Okulu II. Yenidoğan Sınıfı" etkinliği, Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, tıbbi uygulamaya nitelik kazandıran bu tür bilimsel toplantıların önemini ve mezuniyet sonrası eğitime olan katkısını vurguladı.

Türkiye'nin farklı eğitim merkezlerinden 27 akademisyen neonatoloji uzmanının eğitici olarak katıldığı II. Yenidoğan Sınıfı'nda, pediyatri asistanı ve uzmanı 72 kişiye üç gün boyunca Neonatolojinin temel dersleri anlatıldı ve toplantının son gününde Temel Mekanik Ventilasyon Kursu verildi.

Bilimsel toplantının gala yemeği Kalegöl Otel'de verildi.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hamza Karabiber ve pediyatri öğretim üyeleri tarafından konuk konuşmacılara bilimsel katkıları nedeni ile plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız