SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Pek de İnandırıcı Gelmiyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:34:44
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Darende İlçesi’nde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ağbaba Tohma Çayı’na yapılan HES’lere karşı çıkarak “Tohma binlerce canlıya hayat veriyor , tarıma hayat veriyor ama Tohma’nın üzerine HES’lere izin veriliyor. Malatya Milletvekillerine çağrıda bulunuyorum. Doğanın yok olmasına izin vermesinler” dedi. Ağbaba, Darende’de Alevi bir aileye yemek verilmediği iddialarıyla ilgili de “İddiaları araştırıyoruz. Mekan sahibi ile  de görüştüm ‘böyle bir olayın söz konusu olmadığını’ söyledi.Darende de şimdiye kadar böyle bir sorun yaşanmadı umarım asılsızdır” ifadelerini kullandı.

CHP Malatya Milletvekili Veli  Ağbaba , Darende’ye  yaptığı ziyarette vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşların sıkıntılarını not alan Ağbaba , Malatya’nın dört bir yanını gezerek sıkıntıları dinlediğini ve bu sıkıntıları gündeme getirdiğini kaydetti

VEKİLLERE ÇAĞRI

HES’lerin doğa katliamı yaptığını belirten Ağbaba , Tohma Irmağı’nı göstererek “Tohma binlerce canlıya hayat veriyor.Doğaya hayat veriyor.Tarıma hayat veriyor. Ama onlarca HES  yapımına izin veriliyor. Ben Malatya Milletvekillerine çağrıda bulunuyorum ‘bu güzellikleri doğanın yok olmasına izin vermesinler. HES lere izin vermesinler. Tohma boyu köylerimizin durumlarını görsünler” dedi. Yenice Kasabası’nda bir düğüne katılan ve halkın yoğun  ilgisiyle karşılanan Ağbaba , daha sonra Yenice Belediye Başkanı Ufuk Yücel’den beldenin sorunları hakkında bilgiler aldı. 

UMARIZ İDDİALAR ASILSIZDIR

Yavuzlar Köyü’nde taziye ziyareti gerçekleştiren Ağbaba ve CHP Darende İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu, Darende İlçe Merkezi’nde  son günlerde medyada geniş yer bulan  Darende’de bir iş yerinin Alevi oldukları için vatandaşlara servis açmadığı iddiaları ile ilgili bir değerlendirme yaptı. Ağbaba, “İddiaları araştırıyoruz.Mekan sahibi ile  de görüştüm ‘böyle bir olayın söz konusu olmadığını’ söyledi.Darende de şimdiye kadar böyle bir sorun yaşanmadı umarım asılsızdır. Darende de böyle bir olayın olması pek de inandırıcı gelmiyor” şeklinde konuştu.

MISIR’DA YAŞANANLARI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Bir gazetecinin Mısır’da yaşanan kanlı olaylar hakkında görüşlerini sorulması üzerine Ağbaba “Mısır’da yaşanalar demokrasinin önemi bir kez daha ortaya çıkardı. Demokrasinin olmadığı yerlerde silahlar konuşur.Mısır’da yaşanılan olayları şiddetle kınıyoruz” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız