SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Peki, Ya Bu Ne?!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:57:43
A- A+ PAYLAŞ
CHP Battalgazi İlçe Başkanı Hüseyin Korkmaz, Battalgazi Sulama Birliği Başkanı Ramazan Ak'a cevap vererek , Battalgazi'de çok sayıda bahçenin kanalizasyon suyu ile sulandığını belirtti. Korkmaz kanalizasyon suyunun bahçelere aktığı sulama kanalının önünde yaptığı açıklamada "Yetkililer gelip görsünler. Kanalizasyon suyu Battalgazi'nin gerçeğidir" dedi.
 
CHP Battalgazi İlçe Başkanı Korkmaz yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz günlerde Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba, ilçemize gelerek vatandaşlarla bir sohbet toplantısı gerçekleştirmiş, sorunları dinlemişti. İlçemizde yıllardır devam eden sulama suyu problemi de sohbet toplantısında en çok konuşulan konu olmuştur.Vatandaşlarımız kanalizasyon suyuyla sulama yapmaya devam ettiklerini, ancak bu suyu bulmakta bile zorlandıklarını Milletvekilimize iletmişlerdir.Vekilimizin Battalgazi’nin bu ayıptan kurtulması gerektiğine dair cümlelerine cevap veren  Battalgazi Sulama Birliği Başkanı Ramazan Ak  , Ağbaba’nın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını belirtmiştir.Sulama Birliği Başkanının , yaklaşan birlik seçimleri öncesi bu şekilde açıklama yapması ,CHP Milletvekili hedef alması manidardır" dedi.
 
CHP İlçe Başkanı Korkmaz "Israrla Battalgazi İlçesinde kanalizasyon suyuyla sulanan tek bir bahçe olmadığını belirten sulama birliği başkanına , kapalı sistemle sulanmayan bahçelerdeki ağaçların hangi suyla sulandığını sormak gerekir. %80 kapalı sistemle sulama yapılıyorsa %20 hangi su ile sulanıyor? Ramazan Ak’a en güzel cevabı buradan veriyorum.Sulama kanalında kanalizasyon suyu ile ağaçlar sulanıyor.  Başta yanlış beyan vererek konuyu saptırmaya çalışan Sulama Birliği Başkanı Ramazan Ak olmak üzere isteyen herkesi  buraya davet ediyorum. Bu su yüzlerce bahçeyi, sebze tarlasını, kayısı ağacını suluyor." dedi. 
 
Korkmaz, "Şimdi buradan tüm yetkililere sesleniyorum. Bu suyla sulanan domates, biber sebze meyve halinde satılırken sesini çıkarmayanlar, Hatunsuyu’nda, Battalgazi’de bu suyla sulanan kayısı ağaçlarını görüp de görmemezlikten gelenler halkımızı kandırmaya devam etmektedir. Üstüne üstlük bu gerçekleri açıklayan, yetkilileri göreve çağıran Milletvekilimiz Veli Ağbaba’yı da eleştirmektedirler. Bizler, CHP Battalgazi İlçe Örgütü olarak yapılan yanlışları kamuoyu ile paylaşmaya , halkımıza yalan –yanlış beyanlar verenleri de burada görüldüğü gibi teşhir etmeye devam edeceğiz."ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız