SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pelin Öğretmen Kaza Kurbanı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:47:20
Pelin Öğretmen Kaza Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. 

Sinan Örüm yönetimindeki 52 DR 761 plakalı otomobil ile Hacı Gezer'in kullandığı 44 LK 076 plakalı kamyonet, Kemerköprü köyü yolu Yenimahalle çıkışında çarpıştı. 

Otomobilde bulunan ve kazada ağır yaralanan 23 yaşındaki Pelin Ekimci, kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Aydınlı olan Pelin Ekimci'nin, Kemerköprü köyündeki Şehit Ahmet Özbulut Ortaokulu'nda İngilizce öğretmeni olarak görev yaptığı belirtildi. 

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Sinan Örüm'ün ise Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

Bu arada Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut yaptığı açıklamada, "Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Aydın Sultanhisar 1989  doğumlu Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller  mezunu genç öğretmen 1 yıldır Battalgazi İlçesi Kemer Köprü Mevkii Şehit Ahmet Özbulut  Ortaokulu'nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapıyordu. Kendisine Allah'tan rahmet,  ailesine sabırlar diliyorum. Eğitim camiamızın,  arkadaşlarının ve öğrencilerinin başı sağ olsun."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız