SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pelit'in Babası Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:34:21
Pelit'in Babası Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Doğan Haber Ajansı Malatya temsilcisi Mikail Pelit'in uzun süredir hasta olan babası Süleyman Pelit vefat etti.

Uzun süredir Turgut Özal Tıp Merkezi'nde pankreas kanseri tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde eve çıkarılan 71 yaşındaki Süleyman Pelit'in, Milli Egemenlik Caddesi'ndeki evinde vefat ettiği bildirildi. 

Merhumun cenazesinin, 14 Kasım Çarşamba günü Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi. Taziye yerinin Turgut Özal Mahallesi, Devlet Hastanesi Beydağ Kampüsü'nün arka kısımlarında olan Besta Konakları'nda olduğu bildirildi.

NEDİM ÖZGÜLER'İN VEFATI..

Bu arada, Malatya futbol camiasının önemli isimlerinden, Demirspor ve Malatya Gençlik Kulübü'nün eski futbolcusu, Malatya Gençlik Kulübü'nün eski başkanı "Sarı Nedim" lakaplı 74 yaşındaki Nedim Özgüler de, beyin kanaması nedeniyle tedavi görmekte olduğu Özel Üniversal Hastanesi'nde vefat etti. DDY'den emekli olan Özgüler'in cenazesinin, 14 Kasım Çarşamba günü Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak namazın ardından toprağa verileceği haber alındı.

TİYATROCU ATAY'IN VEFATI..

Öte yandan Malatya'nın eski tiyatrocularından Niyazi Atay'ın da vefat ettiği öğrenildi. 60 yaşındaki Atay'ın, kalp rahatsızlığı sonucu vefat ettiği ve 13 Kasım Salı günü Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildiği bildirildi. Atay, 1980 öncesi Fuzuli Caddesi'ndeki yazlık bir alanda faaliyet gösteren "Ümit Sahnesi" adlı tiyatro grubunun kurucusu idi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız