SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pelitli'ye Sulama Göletçiği

0
Güncellendi - 2018-10-15 05:59:58
Pelitli'ye Sulama Göletçiği
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ, Doğu Anadolu Projesi (DAP) kapsamında Battalgazi ilçesi Pelitli Mahallesi’nde tarımsal sulama göleti inşa çalışmalarını tamamladı.

Bu kapsamda Pelitli Mahallesi’ne 835 bin TL maliyetli 21 bin metreküplük sulama göleti, 8 adet de küçük havuz inşa edildi.

Yapılan çalışmalardan dolayı MASKİ’ye teşekkür eden Pelitli Mahallesi muhtarı Bayram Tutuk, “DAP aracılığıyla böyle bir proje ortaya çıkarıldı. Gerçekten güzel bir çalışma. Bu gölet olmazsa Pelitli’de hiçbir tarımsal ürün kalmazdı. Eskiden buralarda yol bile yoktu. Ama şimdi Allah razı olsun her taraf yol, her tarafa su götürülüyor. Gece gündüz şükretsek azdır. Ekiplere teşekkür ediyorum. Çalışmalar tamamlandı. Bu projenin bize çok büyük yararları var. Bu projeyi bize kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat’a ve MASKİ Genel Müdürümüz Sayın Ertan Mumcu’ya yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız