SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Pembe Trambüs Siparişi Verdik"

0
Güncellendi - 2016-12-09 21:35:49
A- A+ PAYLAŞ

  • Kent merkezindeki kamu kurumlarının kaldırılacağını, yeşil alanların artırılacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, ayrıca sadece bayanların yararlanacağı pembe trambüs siparişi verdiklerini söyledi.

Üniversite öğrencilerinden sadece bayanların kullanabileceği ‘Pembe Trambüs’ ile ilgili kendilerine yönelik birçok talep geldiğini ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Biz de bu talepler doğrultusunda ‘Pembe Trambüs’lerin siparişini verdik. Trambüslerimiz inşallah Mayıs ya da Haziran ayında gelecek" dedi.

Malatya’ya yapılacak ve yapılması planlanan projeler hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, trambüsün çok seçkin bir proje olduğunu belirterek, yeni alınacak trambüslerle birlikte ulaşımın daha da rahatlayacağını kaydetti.

“Trambüs beklentilerimizin çok daha üzerinde verimli oldu”

ahmetcakir1Trambüsün beklentilerinin çok daha üzerinde verimli olduğunun altını çizen Başkan Çakır, “Bunun yanında işletme maliyetlerinin düşük olması ve kendi yatırımını zaman içerisinde karşılayacak olması da bizi son derece memnun etti. Sadece çevre kirliliğinin önlenmesini ve insan sağlığını düşünüyorsanız bu projenin yapılmasının son derece elzem olduğunu görürsünüz. Bunun yanında konforlu ve güvenli olması da çok önemli. Tüm bu saydığım nedenler trambüsün ne kadar önemli bir proje olduğunu gösteriyor. Trambüslerimizin hizmette kaldığı süre yüzde 100'e yakın bir oranda. Şu anda 12 tane trambüsümüz var. Mayıs ya da Haziran aylarında 10 tane daha trambüs alacağız. Onların da gelmesiyle oradaki toplu taşıma daha da rahatlayacak” diye konuştu.

“2 trambüs pembe olacak”

Üniversite öğrencilerinin trambüsle ilgili bir takım talepleri olduğunu kaydeden Çakır, “Bunların en önemlisi sadece bayanların kullanabileceği pembe trambüslerdi. Hatta bununla ilgili bir de kampanya başlatmışlardı. Bizler de bu talebi dikkate aldık ve bununla ilgili bir çalışma başlattık. İnşallah 2 trambüsü sadece bayan yolcularımıza yönelik alacağız. Trambüsler şu anda üretim bandında, o konuda görüşmelerimiz devam ediyor. Biz, trambülserin renklerinin farklı olmasını söyledik 2 trambüs pembe olacak” ifadelerini kullandı.

“Çakmak Kışlası kaldırılırsa o bölge canlanır”

Konuşmasında askeri alanların şehir dışına taşınması ile ilgili de bilgiler veren Çakır, “Merkezde kalan askeri alanların Malatya'ya kazandırılması ve o alanların yeşil alan ve sosyal donatı alanları olması için bir çalışma yürütüyoruz. Çakmak Kışlasının oluğu bölge gelişmemiş bir bölge. Kışlanın şehrin dışına taşınması o bölgeye çok ciddi katkılar sağlayacak. Canlı hayvan pazarının olduğu bölge olsun, Kaynarca bölgesi olsun, Hoca Ahmet Yesevi bölgesi olsun buraların gelişimini son derece pozitif yönde etkileyecek bir çalışma yürütüyoruz. Çakmak Kışlası 2,3 milyon metrekare alan üzerine kurulmuş. Bu kışlayı buradan kaldırıp oranın çok büyük bir kısmında yeşil alan bir kısmında da kentsel dönüşüm projesi kapsamında konut yapacağız, ayrıca merkezde kalmış kurumlarımızın bir kısmını oraya götüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

“Merkezdeki kamu kurumlarını kaldıracağız”

Merkezde kalan kamu kurumlarını da şehir dışına taşıyacaklarını dile getiren Çakır, ”Bu çalışmada merkezdeki okulları da taşıyacağız. İlk etapta Atatürk evinin etrafındaki 2 meslek lisemizi oradan kaldırmayı planlıyoruz. Orada yeni bir kent meydanı oluşturacağız. Çünkü meydanlar kentler için çok önemli. Daha sonra buradaki Atatürk İlköğretim Okulunu kaldıracağız. Bu okulların kaldırılmasıyla hem merkez rahatlatacak hem de çocuklarımız şehrin gürültü ve kalabalığından uzaklaşarak daha rahat bir ortamda ve daha kaliteli bir şekilde eğitim görecekler. Tüm bunların yanında biz TOKİ’den de eski stadı'nın yerini de bir yeşil alan olarak kente bırakılmasını talep ettik. TOKİ'ye de bunun karşılığında bir yer göstermemiz gerekiyor. Bunun çalışmalarını da sürdürüyoruz. Yine o bölgede bulunan Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesini de oradaki taş yapıları koruyarak Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bir yere taşıyacağız. Bunun haricinde merkeze kalmış bütün kurum alanlarının yerini yeşil alan yapacağız. Bu da bir zaman alacak” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

47 yorum yapılmış

  • Bn de kadinim (7 yıl önce)
    Neden her yorumu yayinlamiyorsunuz aksi görüşleri anlamadım
    0
    0
    Yanıtla
  • Bn de kadinim (7 yıl önce)
    Sorun malatya insanlarına güven filan değildir tıklım tıkış otobüste dip dibe gittiğimiz insanlardır ve ben bundan rahatsızlık duyan bir bayan olarak uygulamayı fevkalade yerinde görüyorum.tesekkurler baskan hatta geç kalınmış bir uygulama pembe olmayan otobüse de biner bayan rahat gidemeyecegimi görürsem pembe otobuse binerim bunu aptalca ayrimlastirmaya gerek yok bir hak talep edilmiş ve alınmış herkesin görüşüne saygı duymak zorundasınız biz inandığımız şeylere prensiperimize göre yaşıyoruz sizde yok o ne der yok medya ne der yok pembe otobüs e bilmeyene millet ne der geçelim bu işleri tek görüş yaşamıyorsunuz bu ulkede
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut ÇOBAN (7 yıl önce)
    Belediye kaynaklarının adrese teslim gitmesinin adına Trambüs dendi. Ortaya elektrikli körüklü otobüs çıktı. Ortada trambüs diye bir araç yok. Neyin tartışması yapılıyor. Anlamak mümkün değil. Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (7 yıl önce)
    Başkan yani başımızdan Elazığ bir çevre yolu yapmışlar mükemmel trafik diye bişey yok adam doğuya mi gidecek giriyor çevre yoluna transit geçiyor bizim beyler deresi ile üniversite arası trafik perma keş yılardır kuzey çevre yolu yapılacak yok efendim ihalesi yapıldı derler ortadan bişey yok bu millet bir çevre yolunu hak etmiyor mu adam ta İstanbul da çıkıyor vana gidecek yorulmuyor trafik sıkıntısı yaşanıyor malatya trafiğine girdimi allahım al şu canımı diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Derin (7 yıl önce)
    Rezaletin önde gideni. Hadi biz kadınlar otobüse bindik dışarıdan bir otobüs dolusu kadın daha kolay hedef haline gelmez mi? Herşey sizin dediğiniz gibi PEMBE değil. Pembe Trambüse binen namuslu, binmeyen namussuz mu olacak? Ülkede zaten ayrışma çok bir de böyle mi bölünelim. Kadınlar bile kendi arasında namuslu namussuz ayrımı yaparken.... Siz Allah'ın emanetine yan gözle bakmayacaksınız. Dinimizi istediğiniz gibi kullanamazsınız. Malatya'yı daha da rezil etmeden şu saçma projenizi geri çekin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Sayın başkan, %100 yerli elektrikli otobüs üretmişiz. 8 dk şarj, 70 km menzil. Direk yok, çamaşır ipleri gibi 1930'lardan kalma elektrik telleri yok. Pembesini de yaptırırız. Kıyma bize, kıyma paramıza, memlektimize. http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2016/12/07/ilk-yuzde-100-milli-elektrikli-otobus-temsa-avenue-ev-yola-cikti
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kacan (7 yıl önce)
    Allah o trambusun soforune yardim etsin. o kadar kadinin icinde :)
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 SEVDALISI (7 yıl önce)
    PEKİ pembe değlde diğer trambüslere binen kızlara millet ne gözle bakacak onu düündünüzmü .. yaw çakır bey boş işler bunlar düzeni bozma mecilsde çıkarsa hay hay ama sen tek başına düzeni bozma trambüsle uğrşacağına çevreyolu yap trafiği rahatlat garibanı doyur gerçekten aç sefil insan çok bunları düşün ... hızlı tren getir trambüs nedirr ya .. hele adlye önünde kş o çadırlara emin ol dışardan gelen herkes gülüyor pazar çadırı gibi yapmışsın yazıkkk paramızı çar çur etmeyin hizmet verin
    0
    0
    Yanıtla
  • alrdm44 (7 yıl önce)
    Bu uygulama malatya ve malatyalıya çok büyük hakarettir. Bu hakareti kendisine reva görenleri alkışlayan insanları ise anlamak mümkün değil. Hemen bu uygulamadan vazgeçin eğer bir çözüm üretmek istiyorsanız araç sayısını artırın ve gariban vatandaşın cebini düşünün ve ulaşımı ucuzlatın. Özel münübüsten daha pahalı belediye hizmeti olmaz. Uyan ey malatya halkı soyuluyor ve aşağılanıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Demirhan (7 yıl önce)
    suların neden 1 aydır adam akıllı akmadığı anlaşıldı..Meğer,yeni trambüsler için..elektrik ayarlamaları yapıyormuş. Başkan.. Bu trambüsler yüzünden kanalboyu deresi kurudu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet m. (7 yıl önce)
    Bayanlardan çok erkekler karşı çıktığına göre uygulanması gereken bir proje olduğu aşikar.
    0
    0
    Yanıtla
  • bozkurt44 (7 yıl önce)
    bu ne sacmalık ya hadı kımsenın almadıgı trambusu aldın o gazzığı soktun malatyaya ama pembe nedır barı alıyorsun adam gıbı memlektın takımın rengnı al
    0
    0
    Yanıtla
  • CHN (7 yıl önce)
    yeşil alanı artırmaktan bahsediyorsunuz önce mevcut olan tecde bostanbaşı karakavakta ki yeşil alanları koruyabilseydiniz bir bir yeşil alanları katlettiniz dağı taşı yeşillendirmeye çalışıyorsunuz nerde kaldı yeşil malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • önemli (7 yıl önce)
    üniversite yolu üzerinde trambüsler yoğun zamanlarda çoğunlukla öğrenci almıyor. öğrencilerin bir kısmının bu problemi bisikletle çözmeye çalıştığını görüyoruz. keyfi olarak da bisiklet kullanıyor olabilirler ama çevre yolu üzerinde bir tehlike oluşturduğuna hepimiz şahit oluyoruz. bu çerçeveden bakıldığında aslında trambüs siparişi yerine bisiklet yolu yapılsa daha faydalı olacağını düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Sayın Çakır pembe trambüs konusnda yanlış adım atıyor.Bu iş değil.Ülkemizi çağın gerisine düşürecek kararlardan vazgeçilsin ve gelişmiş ülke ve kentleri örnek alınsın.Zaman varken bu sevdadan vazgeçilsin.Malatyamız Sayın Başkanın yanlış kararı yüzünden ülkemiz gündemine oturdu.Malatyamızdan hep olumsuz haberler ülke gündemine oturuyor,Doğal olarak üzülüyoruz.Otobüslere binen kadınlara kendini bilmez sapıklar rahatsızlık veriyorsa bunun önlemi alınır ve gereken yasal işlemler yapılır.Pembe trambüs işletmeye alınırsa bunun sürücüsüde bayanmı olacak.Sonuçta karışıklığa yol açacak ve bu sevdadan vazgeçilecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşil Kuşak Hani Hayal Di (7 yıl önce)
    sayın başkanım heryerde Battalgazi belediyesinin yaptığı yeşil kuşak projesine hayal derken şimdi adamın kamulaştırıp söylediği projeyi kendiniz düşünmüş gibi yayınlıyorsunuz Merkezde kamu kurumlarını kaldırıyoruz diyorsunuz. Size Selahattin Başkanın yaptığı projeye hayal dedirten zeki sarılar. geçen hafta aynı proje için battalgazi belediyesinin 2 sene önce imzaladığı protokolün çakmasını vali beyle imzalatıp basına beyanat verdirdi. üstüne üstüne birde bu hafta böyle bir haber yaptırıyor. Şimdi soruyorum size Bu ne Turşu ne lahana. Yanınızdakiler sizi yanlış yönlendiriyor. Gazi antepde Belediye başkanı 50 dönüm park yapıp merkez ilçe belediyesine hediye edip onun adını yazarken siz çarşıda 500 m2 gazi parkını on kere alıp verdiniz. hürriyet parkına girdiniz yeşil kuşak denilince. bunlar halk tarafından farkediliyor görülüyor. ama unutmayalım ki çakmalar asıllarını yaşatır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ERSİN TEMEL (7 yıl önce)
    Trombüslerin öncelikle organize sanayi bölgesine kadar hattının uzatılması farz oldu çünkü yaklaşık 40 bin kişi buraya günlük geliş gidiş yapıyo güzergah ta trafik karmaşasını azaltacagı kanaatindeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah argan (7 yıl önce)
    Başkan oldu olacak Kısır ve Çiğköfte ikramı da ekle.
    0
    0
    Yanıtla
  • süleyman şah (7 yıl önce)
    Özetle ; Pembe otobüse binen kadınlara namuslu , diğer otobüse binen kadınlara namussuz gözü ile baktıracaksınız .Ayrımcılığın daniskasını yapıyorsunuz. Derhal bu saçma projeden vazgeçilmelidir. !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • CAFER (7 yıl önce)
    Malatya Belediyesini Tebrik ediyorum İnsanları birbirinde ayırdıklarından yarın insanlarda yaş hadinide getir haremlik selamlık çalışanlarıda iş yerlerinde belediyede başla başkanım bayanları ayrı birim daha güzel olur hayırlı olsun osmanlı evlatlarına sarıkamışda dedeleriniz doksan bin insanı diri diri bite kurda yem edi sizin dedeniz ne yapacak bakı görelim
    0
    0
    Yanıtla
  • El faik (7 yıl önce)
    Harika hizmet. Sayin baskanin bu kararina bi hayli guldum dogrusu. Simdi bizde ucak talebinde bulunalim. Yerel secimde oy yok sana kardesim.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim A. (7 yıl önce)
    sayın Çakır ne yaptığınızın farkındamısınız?Ulusal kanallara medyyay malzeme oluyosunuz.Malatyayı tam bir gerici ve tutucu Şehri olarak gösteriyosunuz.Ayıp ya başka işlerle gündeme gelmeye Çalışın.herkes modenleşirken siz bizi gericiliğe götürüyosunuz.yaptığınız çok ama çooook yanlış.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramo (7 yıl önce)
    ey belediye bırak pembe işleri öncelikle araştırma hastanesi otobüs seferlerini ayır.farzetki biri grip olmuş hastaneye giderken otobüsteki tüm öğrencilere bulaştırıyor.hastane otobüsü ayrı olsun.öğrenciler hastalık kapmasın.ey belediye
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    REKLAM KOKAN HAREKETLER. İKİ TRAMBÜS KAÇ DAKİKADA BİR GELECEK VE KİM BEKLEYECEK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    Trambüsleri bembeleştireceğinize, yasaları bembeleştirin..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    böyle saçmalik olmaz..bu nasıl zihniyet....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hangi zihniyetten bahsediyorsun sen.Asıl saçmalıyan sensin.Bundan daha tabi ne olabilir.Keşke tüm toplu araçlarda bayanlara böyle bir imkan sağlanabilse
    0
    0
    Yanıtla
  • Torje1905 (7 yıl önce)
    bu baskan ne hizmet yapiyr anlamak mumkn degl ya kardesim bi etrafina bak bakalim 81 vilayetn hangisnde trambus war kimsenin kullanmdgi hatta dusunmedigi sistemin nesiyle övünüyosnz? muhtemeln hayatinzda hic metro tramway trambuse binmemisnz birak artik vatandasi kandrmaktn vazgecin bunlar hizmet degil yani
    0
    0
    Yanıtla
  • Hanlı (7 yıl önce)
    Elin oğlu bilimde çağ atliyo bize bak allah aşkına.....trambus 100 yil oldu eskiyeli bize yeni diye yutturuyorlar,allah hesabını sorar elbet yaziklar olsun,iyi eslerinizi hanimlarinizi eve kapatın sokaga da çıkmasın tacizci var diye... Yasa çıkarin caydırıcı yasa tacizciye tecavüzcuye yasa.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfet (7 yıl önce)
    Tek günlerde Baylar . Çift günlerde bayanlar dışarı cıksınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal pak (7 yıl önce)
    Şöförü bayan olsun.Altı yaş üstü erkek çocuk binmesin.Bi tane yetmez bütün otobüs hatlarına konulsun.Aynı uygulama minubuslerede getirsin. Bi dahaki aşamada kaldirmlarda yürüme yerleri ayrılsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Mesele rengi değil mesele fiyatı ve direklerin ve tellerin görüntü kirliliği ve tehlikesi pembe kadın algısı ile gerçeği gizlemeye çalışıyorlar.Teller ve direkler olmadan çalışan elektrikli yerli otobüs üretiliyor neden alınmıyor kimdir bu trambüsü yapan şirket ki bu paralar hesapsızca harcanıyor belediye batmak üzere iş yapanlar kan ağlıyor bazıları hariç tabiki
    0
    0
    Yanıtla
  • Karagözlü (7 yıl önce)
    Amma hizmet vaybe belediye kimler tarafından yönetilir malatyanın çevre yolu açılmadı yıllardır ihale yok yapılacak sivil havaalanı şehrin kuzeyinde şehrin açılmasını engelleyen askeri kışlaların Çürüyen vagon fabrikası beylerderesine yapılmış hendekli kündekli viyadük gibi daha saymakla bitmeyecek sıkıntılar ortadayken pembe trambüs malatyamızı uçuracak inşallah Sunni gündem başka bişey değil
    0
    0
    Yanıtla
  • kubra (7 yıl önce)
    Sayin baskanim biz bayanlari dusunmek cok mantilla bizleri devamli taciz ediyorlar ben bir safi meshebinde oldugum icin Eli degen erkekler dolayi aptes Tim bozuluyor Allah razi olsun dizden yolunuz hep acik olsun Allah caniniza saglik versin hep basimizda olasin insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz hiç evden dışarı çıkmayın.mecbur kalırda çıkarsanız burka giyin ve kafes içinde yaşayn.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Başkanımız gayet basarili güzel bir proje....trambus oldukça iyi proje ama biraz daha ucuz olsa daha iyi olacak 1.5 olsa saygilar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (7 yıl önce)
    Tebrikler,yerinde bir karar..Tanımadığı karşı cinsle dizdize sırtsırta gitmeyecek insanlar..Özellikle sabah dersine yetismeye çalısan ünıversiteli kızlarımız icin iyi haber..Yoğun bir talep vardı.Cok iyi olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (7 yıl önce)
    Eyyyy Malatyalı uyumayın kandırılıyorsunuz meclis konuşmasında hızlı tren projesinde Malatyanın M si geçmedi sivil Havaalanının H si geçmedi beylerderesi viyadüğü geleceği görmeyen bir yönetimin eseri zamanla ustunden raylı sistem geçebilecek bir köprü yapılabilirdi haaa ben memnunum diyorsanız uyumaya devam Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    sayın başkan pembe trambüs için daha önce kızlardan talep geldiğini belirterek bunlar için özel trambüs konulacağını belirtmişsiniz.her talep edileni yaparmısınız.o zaman camilere sağlanan tüm olanakları cem evleri içinde yerine getirecekseniz yarın hemen size talepte bulunmaya başlayalım mı.ne dersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    Neden tl kuru ile alınmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    İstanbul dan bugün geldım! Sayın başkan sizden rıca edıyorum! 1- Beylerderesi köprüsünü yıkın ve yenısını raylı sıstemı geçecek sekılde yapın.. batı da böyle gırıntılı çıkıntılı bır köprü gormedım. 2- traleybus sıstemını kaldırıp yol ortasına alın paranız olunca raylı sıstemı hayata gecırın! Gercekten komik bır sıstem olmus üzgünüm!
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (7 yıl önce)
    Çok güzel olur 760 bin euro'luk otobüsler.Dün yerli elektrikli otobüsün tanıtımı yapıldı.8 dakikada şarj oluyor tam şarj ile 70 km gidiyor ve en önemlisi şehri boydan boya elektrik direklerine ve tellerine boğmanıza gerek kalmıyor.Durdurun bu rezaleti paramızı çarçur etmeyin Allah aşkına
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (7 yıl önce)
    başkan bayanları erkeklerden korumak istiyorsa önce belediyeden başlasın ne kadar erkek varsa işine son versin erkeklerin trambüslerde olmasını istemeyen o bayanlarda önce büyüklerine saygılı bir nesil yetiştirsinler 8-10 yaşlarındaki çocuklarını yanlarında oturtup anaları babaları yaşındaki insanlar ayakta yolculuk yaparken onlar da mal mal bakmasınlar müslümanlık pembe trambüsler almakla olmaz memleketin ve insanlarının hakkını hukukunu gözetmekle olur yetimin hakkına el uzatmamakla olur kanunsuz iş yapmamakla olur, sayıştay ın dört yıldır verdikleri raporlar ortada sayın Ahmet Çakır bu yaptıkların ve yapacakların kıyamet e kadar ne şekilde anılacağının göstergesi olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü Koçak (7 yıl önce)
    Sayın Başkan'ım, erkek çocuğu ile bir bayan bu otobüse binebilecek mi? Çocuk en fazla kaç yaşında olabilir. Evli çiftler binebilecek mi? Binerken evlilik cüzdanı beyan edecekler mi? İmam nikahı kabul edilecekmi ? Nişanlı veya sözlü çiftler belediyenizden bir belge alacak mı? Yaşlı çiftleri bu otobüse kabul edecekmisiniz? Birde başkanım pembe olmayan bir otobüse binen kız kardeşimize " ne işin var ? Pembe olmayan otobüste ! " diyip kınayacakmıyız? Şaka bir yana başkanım MALATYAMIZDA BAYANLAR RAHATSIZ OLMADAN YOLCULUK YAPAMIYORSA BU AYIPTA HEPİMİZE YETER.
    0
    0
    Yanıtla
  • gündüzbeyli (7 yıl önce)Ülkü Koçak isimli kullanıcı yorumuna
    bu sözlerinizle malatyanın tercümanı olduğunuzu düşünüyorum.saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • BELEDİYEYİ YÖNETENLER EMİNİM Kİ SİZİN ŞU DÜŞÜNDÜKLERİNİZİN BİNDE BİRİNİ BİLE AKIL EDECEK KAPASİTEDE DEĞİLDİR , TEBRİK EDERİM ...
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    28 trilyon verdik biz onlara tabi istediğimiz renk olacak :)
    0
    0
    Yanıtla