SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Penaltı Çok Gülünç Bir Karardı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:33:55
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da futbolcular fiziksel testten geçirildi. 

Ligin 19. haftasında deplasmanda Gümüşhanespor’a 2-1 mağlup olan Yeni Malatyaspor’da, Tokatspor maçı hazırlıkları başladı. Sarı-kırmızılı takımda futbolcular, antrenman öncesinde Turgut Özal Tıp Merkezi’nde kuvvet testinden geçti.

Fiziksel test sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yeni Malatyaspor'un genç forvet oyuncusu Eren Görür, Gümüşhanespor maçının büyük bölümünde üstün olmalarına karşın sahadan mağlup ayrıldıklarını belirterek, "İyi başlamıştık, rakibinde eksikleri vardı. Oyunun büyük bölümünde iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. 1-0’dan sonra başka gollerde bulabilirdik. Bu anlamda birçok pozisyona girdik. Beraberliği bile düşünmezken, sahadan mağlup ayrıldık. Bizim adımıza üzücü bir maç oldu. Bir şansızlık yaşadık. İnşallah önümüzdeki maçlarda bunu telafi ederiz" dedi.

GÖRÜR: "HAKEM BASİT BİR PENALTI KARARI VERDİ"

Eren, Gümüşhanespor maçında aleyhlerine verilen penaltı kararını basit bulduğunu ifade ederek, "Topa doğru sıçradım. Rakiple hiçbir alakam yoktu. Rakip bir metre kadar önümdeydi. Sıçradım ve topa vurdum. Sonra düdük çaldı. Faulü bize verdiğini düşündüm. Hakemin penaltı noktasını gösterdiğini gördük. Sözde rakibi iteklemişim. Çok gülünç bir karar. Maçta bu tür pozisyonların daha ağırları oldu. Ama oyunu devam ettirdi. Penaltı pozisyonunda hiçbir şarj yokken, penaltı kararı verildi. Rakip bile bu karara şaşırdı. Saçma bir penaltı oldu. Diyecek bir şey yok. 4-0, 5-0 galip gelebileceğimiz maçtan 2-1 mağlup ayrıldık" diye konuştu.

Kendi performansı ile ilgili de değerlendirmede bulunan genç golcü, şunları kaydetti:

"Bileğimde bir problem vardı. Bu haftadan sonra yüzde yüz hazırım. Hafif ağrılarım var ama çıkıp oynamama engel olabilecek bir durum yok. Hocamızın tercihidir. Bu anlamda hocam oynamamamı istedi. Önümüzdeki maçlarda şans bulursam elimden geleni yapacağım."

"EN KISA ZAMANDA TOPARLANMAK İSTİYORUZ"

Takım olarak en kısa zamanda toparlanmak istediklerini ifade eden genç futbolcu Eren Görür, "Net pozisyonlar yakaladık ama bir türlü golü bulamadık. Kimseyi zan altında bırakmak doğru değil. Altı pas içerisinde 3-4 net pozisyon yakaladık ama olmayınca olmuyor. Bu anlamda yapacak bir şey yok. Son vuruşlarda başarısızlıklar oldu. Kalecinin çok iyi çıkardığı toplar vardı. Ama deplasmanda oynuyorsak, bulduğumuz pozisyonları gole çevirmeliyiz. Yani farka gidebileceğimiz bir maçtı. Geçen seneden devam eden bir hastalığımız var. 1-0 önde olduğumuz maçı tamamlayamıyoruz. Ben takıma geldiğimden beri böyle devam ediyor. 1-0’dan sonra 2’yi, 3’ü bulamayınca rahatlayamıyoruz. İnşallah bu hastalığımızdan da kurtulur, en kısa zamanda toparlanırız” şeklinde konuştu.

"SERİ YAKALAMAMIZ LAZIM"

Golcü futbolcu Eren, ligde iyi bir seri yakalamak istediklerini belirterek, “Sarıyer maçında aldığımız galibiyetle 9 puanlık farkı 7’ye indirmiştik. Bu anlamda umutlanmıştık. Hatayspor’un daha çok puan kaybedeceğine inanıyorduk. Ama ummadığımız bir yenilgi alınca fark tekrar 10 puana çıktı. Çok kolay kapanabilecek bir fark değil. Ama biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. Olmazsa da Play-off’tan şansımızı zorlayacağız. Bizim her şeyden önce bir seri yakalamamız gerekiyor. 3-4 maçlık bir seri yakalayabilirsek, aradaki puan farkı da kapanır” ifadelerini kullandı.

ŞEN: "ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Orta saha oyuncusu Mustafa Şen ise, Gümüşhanespor maçında iyi mücadele etmelerine karşın sahadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını dile getirerek, “85. dakikaya kadar rahat bir maçtı. Saçma sapan penaltı kararına kadar her şey iyi gidiyordu. Maç bizim adımıza rahat geçiyordu. Hatta farkı açabilecek pozisyonlarda bulduk. İnanılmaz bir penaltı kararı oldu. 1-1’den sonra ikinci golü bulabilirdik. Rahman’ın girdiği bir pozisyon vardı. Kısmet değilmiş. Sezonun en iyi maçlarından birisini oynadık. Ama olmadı. Biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Takımın yükselen bir form grafiği var. Bu anlamda daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi.

"SAHAMIZDA FARKLI GALİBİYETLER ALMAK İSTİYORUZ"

Gümüşhanespor karşısında şansız bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden tecrübeli orta saha oyuncusu Şen, “Takım olarak lider Hatayspor’u yakalayacağımıza inanıyoruz. Sarıyer maçında bu farkı 7 puana düşürmüştük. Bu bizim için çok iyi olmuştu ama Gümüşhanespor maçında alınan mağlubiyet çok büyük şansızlık. Bu maçı kazansak, belki de zirve de Hatayspor ile yalnız kalacaktık. Kısmet değilmiş. Artık bundan sonraki maçlara bakacağız. Onlarda illaki bir yerlerde tökezleyip, puan kaybedecekler. Biz elimizden geldiğince iyi mücadele edip, onları yakalamaya çalışacağız” diye konuştu.

Şen, son olarak ise Sarıyer maçıyla birlikte iç sahada yaşadıkları şansızlığı kırdıklarını belirterek, “İç sahada bundan sonraki maçlar daha farklı olacak. Artık farklı kazanmak istiyoruz. Bu anlamda seyircimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Önümüzde Tokatspor maçı var. Bu maçtan da galip ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız