SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Penaltıdan Sonra Oyun Koptu..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Diyarbakır karşısında alınan şok yenilgiden sonra yaptığı açıklamada, "Moral bulmak istiyorduk ama olmadı.."dedi. Diyarbakır teknik sorumlusu Mehmet Budakın ise galibiyetten dolayı futbolcularını kutladı.

"PENALTIDAN SONRA KOPTU.."
Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, maçtan sonra yaptığı açıklamada “Bugün 3 puanla sahadan ayrılmayı çok istiyorduk. Önümüzdeki 15 günlük arada da oldukça fazla olan eksikliklerimizi giderip moral bulmak istiyorduk; ama olmadı. Maçta ilk 10–15 dakika baskılı oynadık. Daha sonra rakibe pas yapma imkânı verdik. Pas yaptıkça da rakibin güveni geldi ve gol buldular. İkinci yarıda her an bir baskı ve sonuç alabiliriz diye düşünüyorduk. Ama penaltıdan sonra oyun koptu. Oyunun son 15–20 dakikalık bölümünde fiziksel olarak düşüşümüz çok net olarak belli oldu. Bu açığı en kısa süre içerisinde kapatmak zorundayız” dedi.

Doğan, seyirci desteğine ilişkin olarak “Taraftarımız önceki maçlara göre takımını daha iyi destekledi. Takımlarını desteklemeye devam etsinler. Biz çoğu şeyin üstesinden geleceğimize inanıyoruz” dedi.

Hakemin kararlarına ilişkin olarak Doğan şunları söyledi:

“Penaltı pozisyonunu ekranda bakıp konuşmakta fayda var. Konuşunca insanlar alınıyor. Biz de görelim. Gerekirse hafta içerisinde konuşmamız gerekirse de, konuşuruz. Üzgünüm, ama hayat devam ediyor. Nihayetinde maç kaybettik. Bundan alacağımız dersler var. Bunları alıp en kısa sürede düzelmek zorundayız.”

Doğan, yönetimin hakem hataları konusunda girişimi olup olmadığının sorulması üzerine, bu konuda yorum yapamayacağını söyledi.

"ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM.."
Diyarbakırspor Teknik Sorumlusu Mehmet Budakın da maç sonrası yaptığı açıklamada “Benim için beklenmedik bir görevdi. Hüseyin Kalpar’ın istifasından sonra yönetim beni geçici olarak göreve getirdi. Üzerimizde büyük bir yük vardı. Futbolcu arkadaşlarımızdan bizi bir hoca olarak değil, bir arkadaş olarak görmelerini istedik. Zaten aramızda fazla yaş farkı da yok. İletişimi iyi kurduk. Arkadaşlar iyi mücadele ettiler. Oyun disiplininden kopmadılar. Galip geldiğimiz için oyuncularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Budakın, Malatya’ya öncelikle beraberliği düşünerek geldiklerini belirtip, deplasmanlarda daha rahat oynadıklarını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız