SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Penaltıyı Atan Takımın Oyuncusu Ne Yaptı?

A- A+ PAYLAŞ

Köyhizmetleri ile Doğanşehir Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada olaylar yaşandı. 3 kırmızı kartı gösterildiği karşılaşma bir süre oynanmazken karşılaşmadan Köyhizmetleri takımı 2-1 üstün ayrıldı. Penaltı atışı sırasında penaltı kullanan Köyhizmetleri takımından bir oyuncunun rakip takım oyuncusuna faul yapması nedeniyle sarı kart görürken, penaltı atışı da iptal edildi. İptal edilen penaltı atışının golle sonuçlandığı belirtilirken, arkadaşının topa vurduğu sırada cezasahası dışında rakibine faul yapan oyuncunun kendini kontrol edememesi, takımının "gollük" bir avantajını yoketti.

KÖYHİZMETLERİ- DOĞANŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇINDA OLAY
Şeker Stadı’nda 1. Amatör Büyükler Ligi B grubuna ait karşılaşmanın 2. yarısında ilginç olaylar yaşandı. Köyhizmetleri takımının 2-0 üstün olduğu sırada, Köyhizmetleri takımı penaltı atışı kazandı.

Köyhizmetleri takımından bir futbolcu penaltı atışını kullandığı anda top henüz kaleye gitmeden, ceza sahası dışında Köyhizmetleri takımından bir futbolcu, cezasahasına doğru hareketlenen Doğanşehir Belediyespor’lu oyuncuyu çekerek faul yaptı. Faulu gören hakem Kazım Aydoğan, aynı anda Köyhizmetleri'nin gol olan penaltı atışını iptal ederek, Doğanşehir lehine serbest atış kararı verdi ve Köyhizmetleri’nden faul yapan futbolcuya da sarı kart gösterdi.

3 KIRMIZI KART..
Karşılaşmanın 80.dakikası oynanırken Köyhizmetleri’nden Fatih, Doğanşehir Belediyespor’dan Mehmet’in müdahalesiyle kendisini yerde bulunca, Fatih’te kalkarak Mehmet’e tekme attı. Bunu gören Doğanşehir Belediyespor’dan Oğuz’da, Köyhizmetleri’nden Fatih’e tekme atınca saha karıştı. Hakem soyunma odasına gittikten bir süre sonra saha içindeki tansiyonun düşmesiyle, yeniden sahaya çıktı. Ancak hakem Doğanşehir’den Mehmet ve Oğuz, Köyhizmetleri’nden ise Fatih’i ihraç ettiğini belirtince bu oyuncular kalan sürede takımlarındaki yerlerine almadılar. Maçın 88.dakikasında Doğanşehir takımı bir gol bulunca maç 2-1 Köyhizmetleri takımının üstünlüğüyle sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız