SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Penceredeki Röntgenci!

A- A+ PAYLAŞ

Banyo yapan genç kızının pencereden gözetlendiğini fark eden anne çığlık atınca, şahsın kaçtığı ve yakalanabilmesi için araştırmaya başlandığı bildirildi.

Kernek Mahallesi’nde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan S.Z. adlı genç kız polise verdiği ifadede, öğle saatlerinde evinin banyosunda iken annesi 50 yaşındaki B.Z.’nin çığlığıyla dışarıya çıktığını, annesine sorduğunda, banyonun penceresinden bir şahsın içeriye baktığını gördüğünü söylediğini anlattı. Polis, “röntgenci”nin kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

Bu arada, polise başvuran 29 yaşındaki D.Ö. adlı bayan, akşam saatlerinde önünü keserek kendisinden ablasının telefonunu istediğini ve hakarette bulunduğunu öne sürdüğü 34 yaşındaki B.S.’den şikayetçi olunca, şahıs hakkında işlem yapıldı.

Diğer yandan Zafer Mahallesi Gündoğdu Caddesi’nde 23.50 sıralarında 23 yaşındaki H.Ş. ve 24 yaşındaki E.T. adlı bayanlara sözlü tacizde bulundukları öne sürülen 22 yaşındaki H.F., 19 yaşındaki E.K., 20 yaşındaki H.F. ve 25 yaşındaki E.A. adlı şahısların, daha sonra olay yerinden kaçmak isterken, içerisinde 32 yaşındaki B.A. ve 31 yaşındaki S.B. adlı şahısların bulunduğu araca çarparak durabildiler. Polis, genç kadınları rahatsız eden ve kaza yapan şahıslar hakkında işleme başladı.

Fuzuli Caddesi’nde de saat 15.00 sıralarında polise başvuran S.Ö. adlı genç kız, 23 yaşındaki erkek arkadaşı E.E. ile aralarında tartışma çıktığını, şahsın kendisine hakarette bulunup kolunu büktüğünü öne sürdü ve şikayetçi oldu.

İnönü Mahallesi’nde de 38 yaşındaki U.I.T. adlı kadın, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı G.Ö. tarafından dövüldüğü iddiasıyla polise başvurdu. Polis G.Ö.’yü arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız