SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pendik Haberi Gelinceye Kadar..

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:48:15
Pendik Haberi Gelinceye Kadar..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Stadı’nda dün oynanan ve ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlanan Yeni Malatyaspor – Kartalspor maçı, Yeni Malatyaspor’un şampiyonluğu ıskalamasından sonra Play-Off’a (Kapanış Oyunları) kalma açısından hayati önem taşıyordu. 

Malatya İnönü Stadı’ndaki karşılaşma kadar, Beyaz Grup’ta aynı saatte oynanmaya başlayan bazı maçlar da Yeni Malatyaspor’un Play-Off şansını yakından ilgilendiriyordu. 

Yeni Malatyaspor’u yakından ilgilendiren bu maçlardan biri de İstanbul’da, Pendik Stadı’nda Pendikspor-Göztepespor (Göztepe A.Ş.) arasında oynanıyordu. 

İstanbul’daki bu maçın uzun süre 0-0 beraberlikle gitmesi, Yeni Malatyaspor’un Kartalspor karşısında agresif bir futbol ortaya koymasını zorunlu kılıyordu. 

Kartalspor’un karşılaşmanın ilk dakikalarında (6. Dk) bulduğu gol ev sahibi takım Yeni Malatyaspor’da soğuk duş etkisi yaratırken, bu gole 35. dakikada cevap vererek kısmen rahatlama sağlayabildi. 

Ancak, 76. Dakikaya kadar 0-0 devam eden Pendikspor – Göztepespor maçında, Pendikspor’un muhtemel galibiyeti, Yeni Malatyaspor’u ciddi biçimde sıkıntıya sokabilirdi. 

Tüm bu nedenlerle, Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Cafer Aydın, Pendik Stadı’nda Göztepe’nin ilk golünün geldiği 76. dakikaya kadar bir an olsun yerinde durmadı ve sürekli biçimde oyuncularını yönlendirmek için çaba harcadı, Kartalspor karşısında galibiyet aradı.

Beden dili ile, saha kenarında oyuncularının maç içindeki hareketlerini, sahaya yayılışlarını ve rakip oyuncuları kontrol etmelerini organize etmeye çalışan YMS Teknik Sorumlusu Cafer Aydın kimi zaman oyuncularına kızdı, kimi zaman bağırdı, kimi zaman ise çizgiye yakın noktadaki futbolcuları yanına çağırarak talimatlar verdi. 

Pendikspor-Göztepespor karşılaşmasında 76. dakikada Göztepespor’un attığı gol haberinin gelmesi Yeni Malatyaspor oyuncularını ve teknik sorumlu Cafer Aydın’ı oldukça rahatlattı. 

İstanbul’daki maçın Göztepespor’un galibiyeti ile sonuçlanması halinde, Yeni Malatyaspor’un Kartalspor karşısında galibiyet almasını zorunlu olmaktan çıkarıyor, 1 puan YMS’u Play-Off’a taşımaya yeterli sayı oluyordu. 

Nitekim birkaç dakika sonra İstanbul’daki maçta Göztepespor adına 2. gol sesi de gelince Malatya İnönü Stadı’ndaki iki takım da adeta futbolu bıraktı ve amaçsız paslaşmalarla 90 + 3’ün tamamlanmasını bekledi. 

İlk yarıda gerilimli bir atmosferde top koşturan, hatta Kartalspor’un attığı golden bir süre sonra bir pozisyonda birbirine giren YMS ve Kartalspor oyuncuları, maçın son 10-15 dakikasını yürüyerek oynarken, maçın bitiminde birbirlerini kutlayarak soyunma odalarına gittiler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız