SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Pendikli Arkadaş!.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:52:39
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyasporlu futbolcular, şampiyonluk kutlamaları esnasında İstanbul temsilcisi Pendikspor'a da göndermede bulundu. 

Ligin 34. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda Yeni Malatyaspor ile Pendikspor arasında oynanan karşılaşma sonrası yaşananlar günlerce gündemde kalmıştı. 1-0 Pendikspor'un üstünlüğüyle sona eren karşılaşma sonrası Pendiksporlu futbolcuların hakaretlerinin yer aldığı video sonrası Yeni Malatyaspor camiası tepki göstermişti.

Yeni Malatyasporlu futbolcular, ligin son haftasında gelen şampiyonluk sonrası Pendiksporlu futbolculara göndermede bulundu. 

Takım kaptanı ve kaleci Vedat Kapurtu, soyunma odasında yaşanan şampiyonluk kutlamasında, şampiyonluk için hazırlanan bardağı kafasının üzerine koyarak, "5 hafta önce anamıza küfreden Pendikspor'un başımızın üzerinde yeri var' diyerek, göndermede bulundu. 

Onur Kalafat ise sosyal medya üzerinden 'Şampiyon Malatya' mesajının yayınlarken, 'Demek ki bizi yenip, anamıza küfür etmeyle şampiyon olunmuyormuş Pendikli arkadaş' ifadesini kullandı.

ELAZIĞSPOR'DAN MESAJ..

Bu arada Futbolda oynadıkları müsabakalar “doğu derbisi” olarak adlandırılan Malatyaspor ile Elazığspor arasında Yeni Malatyaspor’un şampiyonluğu sonrasında tatlı bir twitter atışması yaşandı. 

Yeni Malatyaspor’un sahasında oynadığı son maçta Keçiörengücü takımıyla 1-1 berabere kalıp, şampiyon olması Türk futbol camiasında günün en çok konuşulan konusu oldu.

Yeni Malatyaspor’un şampiyonluğunu Türk futbolunun yakından tanıdığı birçok futbol adamı ve kulüp, attıkları twitlerle tebrik ederken, bu mesajlardan en ilginci sarı-kırmızılı kulübün ezeli rakibi Elazığspor’dan geldi.

Elazığspor Kulübü resmi twitter hesabından Yeni Malatyaspor’un şampiyonluğu, '"Yeni"den Hoşgeldiniz' ifadeleriyle tebrik edildi.

Yeni ibaresinin tırnak içerisinden verildiği Elazığspor Kulübü’nden gelen mesaja Yeni Malatyaspor Kulübü’nün cevabı gecikmedi. Sarı-kırmızılı kulüp, bordo-beyazlılara, "Şükür Kavuşturana" mesajıyla teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız