SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Pensilvanya'da Bir Canavar Var!"

0
Güncellendi - 2016-08-01 17:52:49
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “Amerika’da Pensilvanya’da olan bir canavar var. FETÖ terör örgütünün başındaki o hain duysun; tüm Türkiye ayakta FETÖ’ye karşı dimdik ayakta.  O hain bizden korksun.” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İstanbul-Kısıklı ve Saraçhane’de devam eden Demokrasi Nöbetilerine katılarak burada vatandaşlarla birlikte nöbet uttu. Vatandaşların sevgi gösterisinde bulunan Çalık, alanda bulunan yaşlılarla ve gençlerle yakından ilgilendi.

Etkinlikte bir konuşma yapan Çalık, “Aziz İstanbul sana helal olsun, Gazi İstanbul sana helal olsun, yüreklerinize Sağlık. Gece nöbette, gündüz görevdeyiz. 17 gündür İstanbul ve tüm Türkiye ayakta. Eğer bir tehlike hissedersek 17 değil 1700 gün ayakta dururuz, hep beraber nöbet tutarız. tüm dünya bilsin ki bu iman bu yürekte olduğu sürece bu sevgi, bu millet aşkı, bu vatan aşkı sizde olduğu sürece tüm dünya bizden korksun. Korkacak terör örgütleri var. Bunların başında da Amerika’da Pensilvanya’da olan bir canavar var. FETÖ terör örgütünün başındaki o hain duysun; İstanbul ayakta tüm Türkiye ayakta FETÖ’ye Karşı dimdik ayakta.  O hain bizden korksun.” dedi.

Çalık şöyle devam etti:

“15 Temmuz gecesi Türkiye tarihinin en karanlık gecesidir.  15 Temmuz sadece bir darbe girişimi değil bu ülkenin varlığını ortadan kaldırma girişimidir.  Aynı zamanda bir terör saldırısı 15 Temmuz ve 15 Temmuz sadece bir darbe girişimine karşı tüm Türkiye vücudunu koydu. Sizler siper ettiniz göğsünüzü. Onlar sandı ki bu millet tanktan, tüfekten korkar ama hiçbirinden korkmadı bu millet göğsünü siper etti. Bu necip millet bu aziz millet tıpkı Çanakkale ruhu gibi iman gücü ile tankların tüfeklerin karşısında dimdik durdu ve FETÖ darbe girişimine engel oldu. Milli iradeye vatana bayrağa sahip çıktı.  Başkomutan Cumhurbaşkanımız diyor Ki milletim dimdik ayakta. Türkiye’yi Mısıra Irak’a Suriye’ye çevirmek isteyenler bilsinler ki biz vatanımızla bayrağımızla toprağımızla bir bütünüz bizi birbirimizden ayıramazlar.  Devlet olarak, hükümet olarak ne gerekiyorsa üzerimize düşeni yapılacak. Meclise gelen yasal düzenlemeleri yapacağız.  Bu vatan için canımız kanımızla biz varız ve tek yüreğiz. Nene Hatunlar var, Fatma Hatunlar var, gençler var, yaşlılar var, kadınlar var, çocuklar var. Yolumuz uzun. Uzun ince bir yoldayız ve meşakkatle bu yolda yürüyoruz. Bu aziz bu necip bu iman dolu milletimize ne kadar teşekkür etsek az olur. “

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

pz1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız