SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Percy Jackson: Canavarlar Denizi

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:34:26
Percy Jackson: Canavarlar Denizi
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 16 Ağustos 2013

Yapımı : 2013 - ABD

Tür : Aile ,  Fantastik ,  Macera

Süre: 118 Dak.

Yönetmen : Thor Freudenthal

Oyuncular : Logan Lerman ,  Sean Bean ,  Alexandra Daddario ,  Jake Abel ,  Brandon T. Jackson

Senaryo : Scott Alexander ,  Larry Karaszewski

Yapımcı : Chris Columbus ,  Karen Rosenfelt

Film Özeti

Deniz Tanrısı Poseidon’un oğlu Percy Jackson’ın maceraları devam ediyor. İlk filmde güçlerini keşfeden ve annesini kurtarmak için arkadaşlarıyla uzun bir yolculuğa çıkan Percy, kendini kahraman gibi hissetmiyor, ona şansın yardım ettiğini düşünüyordur.

 Canavarlar Denizi’nde; çok tehlikeli sularda mücadele etmek zorunda kalan Percy ve ekibi, insanların Bermuda Şeytan Üçgeni dedikleri yere yani “Canavarlar Denizi” ne giderler. Percy Jackson, Titan saldırıları ve mistik varlıklarla dolu bu yolculukta uyanmakta olan eski bir şeytanı durdurmak zorundadır ve macera başlar…

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız