SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Performansıyla Göz Doldurdu

0
Güncellendi - 2016-07-15 03:09:06
Performansıyla Göz Doldurdu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün bu sezon ki yeni 10 numarası Gözde Uçar, Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonasında attığı 2 golle göz doldururken, yeni sezona hazır olduğunu gösterdi.

Bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Malatya Bayanlar Spor Kulübü, düğer yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda mücadele ediyor. Şampiyona kapsamında Kahramanmaraş Grubu’nda yer alan Malatyalı bayanlar, ilk maçta Adıyaman Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Spor’u 3-0 yendi. Karşılaşmada 2 gol kaydeden orta saha oyuncusu Gözde Uçar (ayağında top olan), performansıyla göz doldurdu.

Yeni sezonda takımın 10 numarasını sırtına geçirecek olan genç futbolcu, ortaya koyduğu performansla ‘lige hazırım’ mesajını da verdi.

Her geçen gün performansının üzerine koyan Uçar, “Futbol oynadıkça kendimi bulmaya başladım. Performansım her geçen gün yükseliyor. Lig başlangıcına kadar daha iyi olacağıma inanıyorum” dedi.

Genç orta saha oyuncusu, hedeflerinin 2. Lig olduğuna dikkat çekerek, “İki sezondur 2. Ligi kıl payı kaçırıyoruz. Bu sezon amacımız 2. Lige çıkmak ve bunu gerçekleştireceğiz. Bende takımımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bu sezon hem benim hem de takımımız için çok iyi olacak” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

gözdeuçar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız