SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Performanstan Memnunum'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından Malatya Belediyespor, Nevşehir Avanos'ta devam eden kamp çalışmaları çerçevesinde TFF 3. Lig takımı Keçiören Belediyespor ile bir hazırlık maçı yaptı. Ankara ekibine karşı bütün futbolcuları sahada deneyen turuncu-yeşilli takım sahadan 0-0 berabere ayrıldı.

Nevşehir'de ikinci etap kamp çalışmaları çerçevesinde 5. hazırlık maçını Keçiören Belediyespor ile oynayan Malatya Belediyespor'da teknik heyet bir hazırlık maçı daha yapmayı planlıyor. 27 kişilik kadroyla Nevşehir Avanos kampı hazırlıklarına başlayan Malatya Belediyespor'da denenmek üzere takım kadrosuna dahil edilen 2 futbolcu ile yollar ayrılırken, takım kadrosuna bir kaleci, bir de santrafor takviyesi yapıldığı öğrenildi.

Kamp çalışmalarının son günlerine yaklaşan Malatya Belediyespor'da çalışmaları değerlendiren Malatya Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, yeni oluşan bir takım olmalarına rağmen, futbolcuların performanslarından oldukça memnun olduğunu söyledi. Balan, Nevşehir'de devam eden ikinci etap kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğini ifade ederek, "Kamp çalışmalarımız çerçevesinde daha çok ikinci lig takımlarıyla hazırlık maçları oynadık. Yeni oluşan bir kadro olmamıza rağmen futbolcularımın performanslarından oldukça memnunum. Özellikle antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli oluşları bizleri oldukça memnun ediyor" dedi.

Balan, eksikleri tespit ederek, gidermeye çalıştıklarını söyleyerek, "Nevşehir kampımızın sona ermesinin ardından ligin başlamasına 15 günlük bir süre kalıyor. Bu süreyi de iyi değerlendirip, eksiklerimizi gidermek istiyoruz. Bu sayede lige hazır konumda olacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız