SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Perinçek, Hükümete Yüklendi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlene İşçi Kurultayı'na katılan İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, hükümete ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ağır eleştirilerde bulundu.

Malatya Avşar Otel'de düzenlenen İşçi Kuraltay 'ına İP Genel Başkanı Doğu Perinçek, Tekgıda -İş Sendikası Bölge Başkanı Mecit Amaç, Türk Kamu-Sen Malatya İl Temsilcisi Emin Göktaş, Türk sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Halil Kayalı, Tek -Gıda Bölge sekreteri Servet Akbudak, Yol-İş Şube Başkanı İhsan Kali, Demiryol-iş Sendikası temsilcisi ile birlikte çok sayıda sendikalı ve davetliler katıldı.

İşçi Kurultayı'nın açılışında konuşan Tek Gıda-İş Sendikası Malatya Bölge Başkanı Mecit Amaç, "Bu ülke bir kaosa sürüklenmek isteniyor. Ülke kardeş kavgalarına sürüklenmek istiyor" diyerek son günlerdeki bayrak ve Trabzon olaylarına tepki gösterdi. Türk kamu-Sen Malatya İl temsilcisi Emin Göktaş ise "Meydanları boş bırakırsanız, o meydanları birileri doldurur. 17 Aralık'taki imzalanan protokolden sonra gizli olan sesler çıkmaya başladı" diyerek, Kıbrıs, Ermeni ve Ege tartışmalarını değerlendirdi.

İP Genel Başkanı Doğu Perinçek de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştirisinde, "Bize Tayyip Erdoğan gibi Türkler lazım değil. Ülkeyi hacze uğratan, ABD'ye teslim eden, 'Ben Büyük Ortadoğu Projesi içerisinde Amerika'nın, Diyarbakır'ı merkez yapacağım, yani Amerika'nın Kuzey Irak'ta kurduğu İsrailcik devletine Diyarbakır'ı merkez yapacağım' diyen bir Türk lazım değil bize. Amerikan görevlisi istemiyoruz. Irak'ta da Amerika'nın işgal kuvvetlerinin Cumhurbaşkanı yaptığı Kürt, Kürt bizden ama o Kürt bize lazım değil. Amerika’ya lazım o. Tayyip Erdoğan'da, Talabani'de Amerika'ya lazım. Amerikanın Kürdü ve Türkü bunlar." dedi.

Yabancılara mülk satışı konusuna da değinen İP Genel Başkanı Perinçek şunları söyledi:

"Hükümetin bir üyesi, 'Ne yapalım. bu verdiğimiz toprakları o kadar gözünüzde büyütmeyin falanca ada kadar.' Bakın zihniyete. Bunların zihniyetine göre, Çanakkale Şehitliğinin büyüklüğü o falanca adadan küçüktür. Satsana Çanakkale Şehitliğini. Anıtkabir o adadan küçüktür. Anıtkabir'i de sat. Peygamberimizin Hırka-i Şerifi ve Sakal-i Şerifi Topkapı Sarayı’nda müdafaa ediliyor. Orası da o adadan küçük. Orayı da satar bunlar. Bunların dinleri imanı yoktur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız