SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Personele Eğitim Semineri Verildi

0
Güncellendi - 2016-02-10 13:15:02
Personele Eğitim Semineri Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, hizmet alım bölümünde çalışan personele yönelik eğitim semineri düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminere, ilgili daire başkanları, şube müdürleri ile Büyükşehir Belediyesi çalışanları katıldı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından hizmet alımı kapsamında çalıştırılan personellere yönelik düzenlenen seminerde, 6552-6645 sayılı Torba Yasa, kıdem tazminatı ödeme süreçleri, hizmet alım ihaleleri uygulama yönetmeliği, toplu iş sözleşmesi ve personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımları ile ilgili ayrıntılı bilgiler verildi.

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KENAN (8 yıl önce)
    GERÇEKTEN BELEDİYEMİZDE CİDDİ BİR EĞİTİMSİZLİK VAR ZATEN BU VİDEO HERŞEYİ ÖZETLİYOR. https://www.youtube.com/watch?v=eogb3wyKX-M
    0
    0
    Yanıtla
  • Aytekin Tosunoğlu (8 yıl önce)KENAN isimli kullanıcı yorumuna
    Yurt dışından gelenlerde her türlü bulaşıcı hastalık,kültürel yozlaştırma,misyoner ve ajanlık faaliyeti olabilir,bu ekstrem ön alma tedbiri olabilir.O modern batıya bisikletle gidin serbest dolaşıp para kazanın,ne Ab ne Abd yabancılara müsamaha göstermez.
    0
    0
    Yanıtla