SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Personele Ödül Yemeği

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cemal Akın döneminin kastedildiği "geçmiş yönetim döneminde" 1 milyon 750 bin liraya ihaleye çıkarılan Çevreyolu araç alt geçidi bölgesindeki altyapı deplase çalışmalarını çok düşük maliyetle ve kısa sürede tamamlayan belediye Fen, Yol Asfalt İşleri ile MASKİ personeline teşekkür yemeği verdi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi Fen İşleri, Yol Asfalt İşleri ve MASKİ personeli büyük bir başarıya imza attılar.

Geçmiş yönetim döneminde 120 gün süreli, 1 milyon 750 bin lira bedelle ihaleye çıkarılan çevreyolu alt geçit deplase çalışmalarını, belediye personeli, işçi maliyetleri hariç 281 bin liraya malederek, 27 gün gibi kısa bir sürede bitirdi.

Belediye ekiplerinin bu başarısından dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır, personele teşekkür etmek amacıyla öğlen yemeğinde bir araya geldi.

3 Ağustos Pazartesi günü Asfalt Şantiyesi’nde düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ile belediye personeli ve basın mensupları katıldı.

Arazide çalışan işçilerin arasına oturarak, birlikte yemek yiyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmalar hakkında çalışanlarla bir süre sohbet etti.

Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Çakır, Belediye ekiplerinin son aylarda ciddi çalışmalar yaptığını belirterek, bu çalışmalarından dolayı teşekkür amaçlı yemekte bir araya geldiklerini söyledi.

Altgeçit deplase çalışmalarında Belediye ekiplerinin büyük bir başarı gösterdiğini söyleyen Başkan Çakır, “Arkadaşlarımız yoğun bir çalışmayla 6 kamyon, 2 eder ve 1 kepçe ile 27 günde 625 yevmiye harcayarak bu çalışmaları tamamladılar. Toplamda, işçi maliyeti hariç 281 bin lira harcandı. Belki burada bütçemize 1 milyondan fazla katkı sağlanmış oldu. Böyle büyük bir işi kendi ekibimizle yapmak, bizim için büyük bir deneyimdi. Arkadaşlarımız bu işten büyük bir başarıyla çıktılar. Emeği geçen bütün personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi tarafından şehrin birçok yerinde yağmursuyu drenaj kanallarının yapılacağını belirterek, bu kanallardan, başta Cengiz Topel – Hasanbey Caddesi, Dede Korkut – Sıtmapınarı arası olmak üzere birçoğunun Belediye ekipleri tarafından yapılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bir soru üzerine, çevreyolu alt geçitleri deplase çalışmalarının ihale dosyasında sürenin 120 gün, bedelinin ise 1 milyon TL kanal, 750 bin TL de içmesuyu olmak üzere toplamda 1 milyon 750 bin lira olduğunu söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız