SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Peş Peşe İki Otomobile, Sonra Direğe Çarptı

0
Güncellendi - 2018-01-31 01:14:54
Peş Peşe İki Otomobile, Sonra Direğe Çarptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da alkollü olduğu öğrenilen bir sürücünün kullandığı araç 2 araca çarptıktan sonra durabildi. Kazada alkollü sürücü hafif şekilde yaralanırken kazaya karışan araçlar hurdaya döndü.

Kaza, gece yarısı Sancaktar Mahallesi Doğu Garajı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, B.A. yönetimindeki 44 ND 845 plakalı otomobil aynı istikamete seyreden 80 FY 804 plakalı otomobile arkadan çarptı. Hızını alamayan otomobil daha sonra yol kenarında park halinde bulunan 44 FU 659 plakalı araca çarptıktan sonra trambüs direğine vurarak durabildi.

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada otomobil sürücüsü B.A. hafif şekilde yaralanırken kazaya karışan araçlar hurdaya döndü.

Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine gelen trafik ekipleri kazaya sebebiyet veren B.A.'ya alkol testi uygulamak istedi. Aldığı alkolün etkisi ile ayakta durmakta güçlük çeken sürücü alkol testi yaptırmak istemezken, polislerin uzun uğraşları sonucu yapılan testte 2.16 promil alkol çıktığı öğrenildi.

Alkollü sürücüye para cezasının uygulandığı kaza sonrası hurdaya dönen araçlar ise çekici yardımıyla bulundukları bölgeden kaldırıldı.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Murat (6 yıl önce)
    Araçlar önemli değil şoför medeni olmak önemli levha varsa 50 mi 70 mi onla gideceksin yayalara saygı göstereceksin tez canlı olmayacaksın sabır gösterip bekleyeceksin bencil davranmaya gerek yok cahilliktir yani denetim eksikliği ve cezalar az bence daha çok denetim olup af olmayacak ben yazılan cezalara karşı değilim yazılsın çobansız olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Alican (6 yıl önce)
    Sen almanyanın opel bayisimisin mubarek?..elin rusya ve ameriası hala 1940 model araçları paşa paşa kullanırken biz neden üç yılda bir otomobil değiştiriyoruz ki?..Sonra kazanın şahinle doğanla ne alakası var?..Adam sarhoş..Kaza bu yüzden olmuş..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevgisi (6 yıl önce)
    Artık şu sahin, Doğanları Trafikten men edin ne olur, eksoz seslerinden kazalarından uzandık
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamam da kazaya sebebiyet veren CC kullanıyor. Doğan ve Şahin in ne suçu var
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (6 yıl önce)Serkan isimli kullanıcı yorumuna
    Artik su cc leri bmw leri trafikten men edin nolur egzoz seslerinden kazalarin dan usandik artik :)))
    0
    0
    Yanıtla