SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Peşini Bırakmayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:01:44
A- A+ PAYLAŞ

Şoför Okulu- Turgut Özal Tıp Merkezi arasında çalışan belediye otobüsünün şoförüyle bir tartışmanın ardından çıkan kavgaya karışan, 3 belediye görevlisinin yaralanmasına neden olan, başka olaylara da karıştıkları gerekçesiyle daha sonra polis tarafından yakalanan 4 şüpheli gönderildikleri mahkemece tutuklandı. Bu arada, konuyla ilgili olarak konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Konunun peşini bırakmayacağız. Personelimizi çetelere karşı sonuna kadar koruyacağız” dedi.

Geçtiğimiz Cumartesi sabahı üniversite otobüs durağında gişe görevlileriyle kavga eden ve karakolluk olan bir şahsın, daha sonra arkadaşlarıyla birlikte durağa gelerek otobüs durağındaki belediye görevlilerine saldırdıkları haberini alan Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın, konuyu Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın’a ilettiği de öğrenildi. Olayla ilgili olarak konuşan Başkan Çakır, “Sanki bir çete oluşturmuşlar. Yapılan ilk incelemede de kriminal kişilikler oldukları belirlenmiş. Haklarında şikayetçi olduk, sonuna kadar da gideceğiz. Personelimize sonuna kadar sahip çıkacağız.”diye konuştu.

Belediye Otobüs şoförü A.T.B. ile tartışan, daha sonra şoföre silah çektiği sırada diğer görevliler tarafından etkisiz hale getirilen F.Ş. adlı şahsın, bir süre sonra H.S., U.S. ve M.A. adlı şahıslarla durağa gelip, belediye görevlileri H.K. ve İ.Ö.’yü yaraladıkları, bir araçla firar ettikleri bildirildi. Polis şahısların peşine düştü ve şahısları yakaladı. Bu şahısların otobüs durağındaki olaydan 1 gün önce de Yeşilyurt’ta bir yağma olayına karışarak, bir şahsın parasını ve cep telefonunu aldıkları, arkasından da ateş ettikleri öne sürüldü.

Adliyeye verilen F.Ş., H.S., U.S. ve M.A. tutuklandılar. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız