SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Peşini Bırakmayacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ataması yapılmayan öğretmenler ile Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) şifreleme iddiasıyla ilgili basın açıklaması yapıldı. Soykan Meydanı'nda Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Baytemur basın açıklamasını okudu. Baytemur, önce Artvin Hopa'da yaşanan olaylara temas ederek, bunun suçlusunun hükümet olduğunu iddia etti. 
Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nı Yandaşa Geçiş Sınavı olarak değerlendiren Baytemur, YGS'de şifreleme yapıldığını ileri sürüp, bu konunun peşini bırakmayacaklarını söyledi. Ataması yapılmayan öğretmenler konusuna da temas edip, hükümetin seçim öncesi şov yaptığını iddia eden Baytemur, "Bugün 30 bin öğretmenin ataması yapıldı. Ya ataması yapılmayan öğretmenlerin durumu ne olacak?"diye sordu.  Hükümet aleyhine sloganların da atıldığı, Bağımsız milletvekili adayı Gani Şavata'nın da katılarak destek verdiği basın açıklaması olaysız sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız