SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Peşpeşe Yangınlar Sabotaj mı?

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:00:19
Peşpeşe Yangınlar Sabotaj mı?
A- A+ PAYLAŞ

Metruk evde sabah erken saatlerde çıkan yangından kısa bir süre sonra bir çiçekçi dükkanında çıkan ve "sabotaj" olduğu öne sürülen yangınla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü, ilk yangın yerinden elinde benzin bidonuyla ayrılırken görüldüğü ihbar edilen şahsın arandığı öğrenildi.

İLK YANGIN METRUK EVDE..

Mücelli Caddesi'nde bulunan, madde bağımlıları tarafından kullanıldığı ve bu nedenle çevre için tehlike oluşturduğu sık sık gündeme getirilen metruk evde, sabah 06.00 sıralarında yangın çıktı. Zemin dahil üç katlı olan evin 2. katında dumanları farkeden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü.

Bu yangınla ilgili inceleme devam ederken, yangın yerinden bordo renkli kapşonlu montlu bir şahsın elinde benzin bidonuyla Derme İlköğretim Okulu'na doğru uzaklaştığı yolunda ihbar üzerine polis ekipleri harekete geçti. 

İKİNCİ YANGIN ÇİÇEKÇİDE..

Şahıs aranırken, ilk yangın yerine yakın olan Hamidiye Mahallesi Antepli Sokağı girişindeki bir çiçekçi dükkanında da 06.40 sıralarında yangın çıktı. İtfaiyenin müdahale ettiği yangın sırasında çiçekçi dükkanındaki çiçekler, çelenkler, eşyalar zarar gördü. Bu yangın da itfaiye tarafından söndürüldü. Ancak daha sonra işyeri sahibinin, dükkanında yangının kasten çıkarılmış olduğu yolundaki iddiası üzerine, Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından yangın yerinde teknik inceleme yapıldı. İnceleme sonucu hakkında bilgi verilmedi.

İlk yangından sonra, elinde bidon bulunan şahsın ikinci yangının çıktığı bölgeye doğru gittiği ihbarı nedeniyle, her iki yangının aynı kişi tarafından çıkarılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız