SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Pet Shop'çulara Eğitim

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:43:13
'Pet Shop'çulara Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından ev ve süs hayvanı satışı yapan işyeri (Pet Shop) sahiplerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.  

Veteriner Şube Müdürlüğü personelleri tarafından gerçekleştirilen ve 2 gün süren eğitim seminerine ev ve süs hayvanı satışı yapan 13 işyeri sahibi katıldı. 

Milli Parklar Şube Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim semineri kapsamında, hayvanların bakımı ve beslenmesi, hayvan ekolojisi, CITES sözleşmesi ve 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği hakkında bilgiler aktarıldı. 

Eğitim Semineri sonrasında işyeri sahiplerine katılım sertifikaları verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız