SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Petrol Kaçakçılarına Operasyon

A- A+ PAYLAŞ

Batman ve 8 ilde petrol kaçakçılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltı sayısının 38 olduğu bildirilirken, 227 bin 240 litre yapma motorin ele geçirildi.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile uzun süredir yürütülen teknik takip neticesinde Batman, Diyarbakır, Adana, Mersin, Bitlis, Malatya, Şırnak, Siirt ve Mardin illerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 201 bin 510 litre yapma motorin, 3 bin litre tiner, 20 ton madeni yağ ve 22 bin 730 litre solvent maddesi ele geçirilirken, 38 kişi gözaltına alındı. Yakalanan akaryakıtlara polis tarafından el konuldu.

Yakalanan şahısların Kocaeli ve Batman Tüpraş Rafinerisi'nden aldıkları solvent maddesine bitkisel ve madeni yağ karıştırıp, elde ettikleri motorini piyasada ucuz fiyata sattıkları belirlendi.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı adına bir açıklama yapan Basın Savcısı Ercan Avcı, operasyonun devam ettiğini, gözaltıların süreceğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız