SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Peygamber Malatya Cezaevi'ne Gelmiş!.

0
Güncellendi - 2016-10-10 04:37:45
Peygamber Malatya Cezaevi'ne Gelmiş!.
A- A+ PAYLAŞ

FETÖ/PDY'den tutuklu bir başkomiserin, eşi ile yaptığı telefon görüşmesinde, geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda, Hz. Muhammed'in, oradaki FETÖ'cü tutukluların hatırına, namaza geldiğini söylediği, Malatya E Tipi Cezaevi'nin resmi belgesinde (kopyası haberin sonunda) yeraldı.

odatv.com'da, "Bir buçuk iki aya kadar geleceğiz, onları hapse tıkacağız" başlığı ve Şahin Çakmaklı imzasıyla yayınlanan haber şöyle:

"Maltepe (Malatya?!) Cezaevi'nde tutuklu bulunan Cemaatçi başkomiser Fatih Günay, telefonda eşiyle yaptığı görüşmede darbe imasında bulunarak "Bir buçuk, iki aya kadar geleceğiz. O şerefsizleri hapse tıkacağız. Lamı cimi yok. Allah'ın izniyle çıkacağız" dedi.

Cezaevinde bulunan tutuklular haftada bir 10 dakika yakınlarıyla görüşüyor. Yasaya göre kayıt altına alınan bu görüşmelerde bir suç unsuruna rastlanılması durumunda konuşmalar Adalet Bakanlığı'na bildiriliyor.

Cemaat operasyonları kapsamında 30 Temmuz 2016'da tutuklanarak cezaevine konulan başkomiser Fatih Günay, 27 Eylül'de eşiyle yaptığı görüşmede darbe imasında bulununca konuşmalar raporlanarak Adadet Bakanlığı'na gönderildi.

ORTALIK KARIŞACAK DIŞARI ÇIKMAYIN

Fatih Günay eşiyle yaptığı görüşmede şunları söyledi:

"Gazeteden, radyodan takıp ediyorum. Ortalık çok karışacak, dışarı çok çıkmayın, gıda maddelerini arttırın... Geleceğiz geleceğiz. Bir buçuk, iki aya kadar geleceğiz. O şerefsizleri hapse biz tıkacağız. Lamı cimi yok. Allah'ın izniyle çıkacağız. Vatanımız ve milletimiz için çalıştık. Dışarıdaki ite p.şta yem olacak değiliz."

Cezaevinden çıkmalarının Aralık ayından önce olacağını iddia eden Başkomiser Fatih Günay, "Onların kafalarına Allah'ın izniyle ineceğiz. (...) Çıkacağız çıkacağız. Geleceğiz. Aralık ayını görmeyiz. Allah'ın izniyle Kasım'da çıkıyoruz." dedi.

Tüm tutukluların çıkacağını öne süren Fatih Günay, "Az kaldı güzelim çıkacağız. 3-5 kişi değil, toptan hepimiz çıkacağız. Yani biz çıkmayacağız tek. Tüm Türkiye çıkacak zindandan. Biz çıkmakla kalmayacağız. Biz onları sokacağız içeri. Zırvasından zirvesine, itine kopuğuna, bürokratından bilmem neyine." ifadelerini kullandı.

Peygamberin cezaevine geldiğini de iddia eden Günay, eşine "Malatya cezaevinde bayram namazı ile ilgili söylentiler geliyormuş duydunuz mu?" diye sorduktan sonra şöyle devam etti:

"Malatya'da bizim emniyette de baya meşhur olmuş. Peygamber efendimiz (cezaevine) gelmiş. Bayram namazına oradakilerin hatırına diye. 22 kasım evlilik yıl dönümümüzde görüşürüz."

ÖNDER AYTAÇ DA ANLATMIŞTI

Cemaat'in firari polis yazarı Önder Aytaç da, Hz. Yusuf'un Silivri Cezaevi'ne gidip tutuklu bulunan Cemaat mensuplarına namaz kıldırdığını iddia etmişti."

odatv.com'daki haberin aslına aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:

http://odatv.com/bir-bucuk-iki-ya-kadar-gelecegiz-onlari-hapse-tikacagiz--0810161200.html

KAYNAK: odatv.com

a1

a2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • abdulvahap gülezgin (7 yıl önce)
    böyle saçmalıkların hikayesi, asıl önemli olan bu bilgi notunun dışarıya nasıl sızdığı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Samet (7 yıl önce)
    Kim ne derse desin Allah va'dini tamamlayacaktır.Kim kime uşaklık yaparsa yapsın iş tamam olacak.Halisler, kanitinler,Allahtan korkanlar,ahiretin varlığına bütün zerresiyle inananlar kazanacak...!
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Bu adamları komiser yaparak o görevleri verenler nerede şimdi. Onlarda içeridemi acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Bunlar düzenli olarak sevap diye afyonmu ?kullanıyorlar acaba!
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (7 yıl önce)
    arkadaş bu adamlar ne içmişler bu kafayla nasıl komser olmuşlar kör cahil bu insanlar daha halen ülkesine hizmet edeceğine inanıyor ilk kanı onlar döktüler ama gelecekseniz göreceginiz var halk hazır vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Bekleyin...bekleyin...bu rüyaları daha çok görür ve beklersiniz...
    0
    0
    Yanıtla