SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Peygamberimiz" Konferansı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:27:23
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesinin ve Yeşilyurt Kaymakamlığının iş birliğinde gerçekleşen “Yeşilyurt KitapYURDU” projesi kapsamında Türkiye’nin önde gelen yazarlarından Bestami Yazgan, Yusuf Dursun ve Mustafa Özçelik’in konuşmacı olarak katıldığı “Peygamberimiz” konulu konferans düzenlendi.

Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekşelen konferansa Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

POLAT “SOSYAL VE KÜLTÜREL PROJELERİMİZİ HER GEÇEN GÜN DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ”

Belediyeciliği asıl şahlandıran ve farkını ortaya koyan gerçeğin, sanatsal ve kültürel projeler olduğunu vurgulayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Panel için ilimize gelen üç yazara teşekkür ettikten sonra yaptığı konuşmada “Yeşilyurt Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetleri dışında en yüksek düzeyde çalışmalar yapmaya devam ediyoruz.Yol, kaldırım ve park yapmak belediyelerin rutin hizmetleridir. Fakat asıl belediyeciliği şahlandıran, şekillendiren ve farkını ortaya koyan ise sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerdir.Yeşilyurt Belediyesi olarak sosyal ve kültürel projelerimizi her geçen gün daha ileri taşımaya gayret gösteriyoruz” dedi.

POLAT “BİRLİK VE BERABERLİKLE İLÇEMİZİN GELİŞİMİNE VE İLERLEMESİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ”

Yeşilyurt İlçesini daha ileri taşımak için tüm kesimlerle aynı yöne bakılması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı Polat, “Biz Yeşilyurt’ta Kaymakamlarımız, kamu kurumlarımız, medya mensuplarımız ve yazarlarımızla ilçemizin gelişimi ve ilerlemesi için aynı yöne bakacağız ve aynı yönde çalışmalar ortaya koyacağız” diye konuştu. 

Panele konuşmacı olarak katılan yazarlar “Yeşilyurt KitapYURDU” projesini çokbeğendiklerini, Belediyeciliğin sadece yol yapmak, ağaç dikmek ve temizlik yapmak gibi görevlerinin yanında eğitimi destekleyici projelerinde olması gerektiğini ve eğitilen nesille birlikte yol yapmanın, agaç dikmenin ve temizlik yapmanın ozaman önem kazanacağını belirten konuşmacı yazarlar, Peygamberimizin ahlakından yaşantısından ve hayatından anlattıkları kesitlerle birlikte okudukları naat ve şiirlerle salondaki vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattılar.

Yoğun katılımın olduğu “Peygamber Efendimiz” konulu panelin ardından değerli yazarlarımıza Yeşilyurt Belediyesi YEKSAM tarafından hazırlanan tablolar hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız