SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PFDK 1 Takımı Küme Düşürdü

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:28:46
PFDK 1 Takımı Küme Düşürdü
A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Mardinspor'u ligden düşürdü.
 
PFDK'dan yapılan açıklamada, Adana Demirspor - Mardinspor Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmemesinden ötürü Mardinspor'un, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24/a maddesi uyarınca 3-0 hükmen mağlup sayılmasına, bu eylemin bir lig devresinde ikinci defa gerçekleştirilmiş olması dikkate alınarak da aynı madde uyarınca bir alt lige düşürülmesine karar verildiği belirtildi.PFDK bir takımı ligden düşürdü
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Mardinspor'u ligden düşürdü.
 
Bank Asya 1. Lig'de Karşıyaka ile Göztepe'yi karşı karşıya getiren İzmir derbisinde her iki ekibe de cezalar gelirken, Göztepe'nin sahası 2 maç taraftara kapatıldı.
 
Taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 1 maç, çirkin ve kötü tezahürattan dolayı da 1 maç daha seyircisiz oynama cezası verilen Göztepe, 2 resmi müsabakada sahasında seyircisiz mücadele edecek. PFDK, Göztepe'ye bu cezalarla birlikte toplam 35 bin lira da para cezası uyguladı.
 
Öte yandan Karşıyaka ise, taraftarların neden olduğu saha olaylarından dolayı 15 bin lira, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 15 bin lira, itfaiye ile ambulansın geç gelmesi nedeniyle 3 bin lira ve akreditasyon denetiminin sağlanamamasından dolayı da 3 bin lira olmak üzere, toplam 36 bin lira para cezası aldı.
 
PFDK'nın verdiği diğer cezalar şöyle oldu:
 
1 maç seyircisiz: Konyaspor.
 
60 gün hak mahrumiyeti: Oktay Gül (Ankara Demirspor yöneticisi).
 
5 maç: Caner Erdoğan (Pendikspor).
 
4 maç: Cenk Özbey (Gümüşhanespor).
 
3 maç: İsmail Şahmalı (Denizlispor), Süleyman Olgun (Denizli Belediyespor), Emre Kürküt (Gölcükspor).
 
2 maç: Emrah Tanta (Adıyamanspor), Yaşar Güngör (Denizli Belediyespor Teknik Direktörü), Barış Altıntaş (Kepez Belediyespor), Ferhat Duman (Tarsus İdmanyurdu), Hakkı İsmet Şimşek (Beylerbeyi).
 
1 maç: Osman Özköylü (Denizlispor Teknik Direktörü), Halit Matlı (Eyüpspor), İbrahim Tolgay Kerimoğlu (Belediye Vanspor Teknik Direktörü), Erkan Yüksel (Keçiörengücü Antrenörü).
 
20 bin lira: Konyaspor.
 
10 bin lira: Sakaryaspor.
 
8 bin lira: Sandıklı Belediyespor, Belediye Bingölspor.
 
7 bin 800 lira: Denizlispor.
 
5 bin lira: Bucaspor, Eyüpspor, Turgutluspor, Kırıkhanspor, Oktay Gül (Ankara Demirspor yöneticisi).
 
3 bin lira: Çaykur Rizespor, Bucaspor, Giresunspor, Boluspor.
 
2 bin lira: Bozüyükspor, Balıkesirspor.
 
Bin 800 lira: Çankırıspor.
 
Bin lira: Denizli Belediyespor, Keçiören Sportif, Gebzespor, Belediye Vanspor, Gümüşhanespor, Karsspor.
 
500 lira: Orhangazispor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız