SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PFDK'dan 2 Futbolcuya Ceza

A- A+ PAYLAŞ

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, önceki hafta Uşak'ta oynanan maçta "centilmenlik dışı" hareket yaptıkları gerekçesiyle tedbirli olarak ceza kuruluna sevkedilen Malatyaspor'lu Ulaç (fotoğraftaki) ve Hakan Söyler'e 1'er maç oynamama cezası verdi. Kurul, aynı maçtaki olaylarla ilgili olarak Uşakspor Kulübü hakkında ceza verilmesine yer olmadığı kararı aldı.

0-0 biten Uşak'taki maç sonrasında, 3 net gol pozisyonundan yararlanamadığı için Malatya'da tepki gören Hakan Söyler, ev sahibi takımın seyircilerine görevli bir polisin kaskını, yedek kadroda yeralan Ulaç ise şişe fırlattıkları gerekçesiyle "tedbirli" olarak ceza kuruluna sevkedilmişlerdi.

PFDK'nin konuya ilişkin kararları şöyle:

"Ulaç ÇAĞLAYAN (Malatyaspor futbolcu) 28.10.2006 tarihinde oynanan Uşakspor-Malatyaspor müsabakasından sonra seyircilere karşı sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan 1 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,

Hakan SÖYLER (Malatyaspor futbolcu) 28.10.2006 tarihinde oynanan Uşakspor-Malatyaspor müsabakasından sonra seyircilere karşı sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan 1 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,

Uşakspor Kulübü hakkında: 28.10.2006 tarihinde oynanan Uşakspor-Malatyaspor müsabakasında çıkan olayın saha olayı boyutuna ulaştığı konusunda yeterli kanaat elde edilemediğinden ceza tayinine yer olmadığına,."

Hakan Söyler ve Ulaç, "tedbirli" olmaları nedeniyle geçtiğimiz haftaki Karşıyaka maçı kadrosuna giremedikleri için, 1'er maçlık cezalarını çekmiş oldular. Bu iki futbolcu, görev verilirse Gençlerbirliği Oftaş maçı kadrosunda yeralabilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız