SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PFDK'dan Aytaç Kara'ya Ceza Çıktı

0
Güncellendi - 2017-12-07 18:34:12
PFDK'dan Aytaç Kara'ya Ceza Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da orta saha oyuncusu Aytaç Kara’nın cezası açıklandı.

  Ligin 14.haftasında Manisa’da Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynanan ve 0-0 sonuçlanan maçın 90+3. dakikasında verilmeyen penaltıya itirazı sırasında sarı kart görmüştü. 4'üncü sarı kart nedeniyle Göztepe maçında cezalı duruma düşen Kara, ayrıca ‘sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle’ Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmişti.

  PFDK, Kara’nın cezasını açıkladı. Orta saha oyuncusu 13 bin TL para cezasıyla cezalandırıldı. PFDK’dan yapılan açıklamada, “EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü sporcusu AYTAÇ KARA'nın, 02.12.2017 tarihinde oynanan TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR - EVKUR YENİ MALATYASPOR Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 13.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KENAN (6 yıl önce)
    CÜNEYT ÇAKIRIN YANLIŞ KARARINDAN DOLAYI NE VERECEKLER ONUNDA DÜDÜĞÜN DEKİ NOHUTU DEĞİŞTİRSİNLER
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (6 yıl önce)
    Penaltımızı inkar eden hakem paçavrasını herhangi bir ceza var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Cüneyt Çakır’ın gözleri aydın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Koskoca adil başkan kaza yapmış bir haber yok çok ayıp
    0
    0
    Yanıtla