SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PFDK'dan Chebake'ye Maç ve Para Cezası

0
Güncellendi - 2018-02-08 17:40:05
PFDK'dan Chebake'ye Maç ve Para Cezası
A- A+ PAYLAŞ

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Evkur Yeni Malatyaspor’un sağ bek oyuncusu İssam Chebake’ye 3 maç ceza verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 49 sayılı toplantısında almış olduğu kararları açıkladı. Antalyaspor maçında rakibine yaptığı hareket nedeniyle direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edilen Chebake’ye 3 maç ceza verildi.

PFDK’dan yapılan açıklamada, “EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü sporcusu ISSAM CHEBAKE'in, 03.02.2018 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş.-EVKUR YENİ MALATYASPOR Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • kenan (6 yıl önce)
    PFDK YA SORUYORUM POZİSYONU İZLEMEMİŞLER GALİBA BU POZİSYONUN AYNISINDAN 50 ÖRNEK VAR ÖRNEKLERDEKİ CEZA BİR MAÇ BUNLARIN KANAATİ TASARLAYARAK ADAM ÖLDÜRME CEZASI 3 MAÇ SAYIN SPOR BAKANI NE İŞ YAPAR HİÇ ANLAMADIM BUNLARI DENETLEYEN BİR KURUM OLSA HEPSİNİ KULAĞINDAN ÇİVİYLE ASAR,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (6 yıl önce)
    2 milyon galibiyet parasından etti bizi . 13 bin az ona gönderin gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • sarıkırmızı (6 yıl önce)
    bu cezayı veren akla sormak lazım emre belözoğlu hakeme küfrediyor ona neden ceza yok şu bir gerçek ki bazıları gerçekten kollanıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Demirhan (6 yıl önce)
    Tff hangi klüpte kasasında bolca para varsa o klübün parasını inek sağmak için bilmiyorki ne ceza versin zamanında göztepeli halil akpınar'ın yine 2 gün önce emre belezoğlunun cezasını iptal eden bir federasyon için ne söylenirki. Tranzonda 3 0 dan 4 3 maç çeviren alanyayı gördükten sonra Chebake nin kırmızı kartına şaşmamalı FUTBOLU TFF İMFSİ VE İDDAA YÖNETIYOR. MALUM İDDAA DA BÜYÜK.PARALAR DÖNÜYOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (6 yıl önce)
    Profesyonel kelimesi yerine KULÜBÜNE GÖRE futbol disiplin kurulu desek daha doğru olur. Yinede sövmeyecem
    0
    0
    Yanıtla