SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PFDK'den EYMS'ye Ceza Çıktı

0
Güncellendi - 2017-09-07 02:23:54
PFDK'den EYMS'ye Ceza Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'ndan, Evkur Yeni Malatyaspor'a para cezası çıktı.

26 Ağustos'ta Malatya İnönü Stadı'nda oynanan ve 1-1 sonuçlanan EYMS- Antalyaspor maçında merdiven boşluklarına seyirci oturtulması nedeniyle kurula sevkedilen EYMS ile ilgili ceza şöyle açıklandı:

"EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübünün, 26.08.2017 tarihinde oynanan EVKUR YENİ MALATYASPOR - ANTALYASPOR A.Ş. Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,"

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • AYDIN (6 yıl önce)
    Herkes iki çocuk götürür başkasının yerine oturursa olacağı bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Cezalar başladı.Daha 15 bin kazanmadan gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • selami (6 yıl önce)
    vip bileti mi? hangi kafayı yaşıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (6 yıl önce)
    Bu ceza kulübün kasasından. Ödenmemeli buna çanak tutan yönetim dekilerin cebinden ödenmelidir. Günler öncesbiletimizi alıyoruz üstüne maçı izleyecek yer bulamıyoruz.onlarca kamera ne işe yarıyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa torun (6 yıl önce)
    Vip bileti alıp da yerinize oturmaya gittiğinizde tüm yerlerin dolu hatta merdiven boşluklarınds bile elinde vip bileti ile beton zeminde oturmak zorunda kalınıyorsa bedavadan biletsiz seyirci alan yönetim kuruluna kesilsin cezalar kulübün ne suçu var bedavacıların cezasını da bilet alarak para veren dürüst insanlar ödeyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle bende vip tribüne bilet aldim birak vip de oturmayı kapalinin en ust köşesinde kendime zor yer buldum.kesinlikle ya biletsiz adam alindi ya da fazla bilet satıldı.yani bu cezaya üzülmedim. Bundan sonra tekrarlanmaz insallah
    0
    0
    Yanıtla