SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PFDK'dan Hadebe'ye 3 Maç Ceza

0
Güncellendi - 2020-03-05 19:05:27
PFDK'dan Hadebe'ye 3 Maç Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Zimbabveli stoperi Teenage Lingani Hadebe’ye 3 resmi maçtan men cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, ligin 24.haftasında Yukatel Denizlispor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada yaptığı hareket sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etmişti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Ligin 24.haftasında Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan Yukatel Denizlispor-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sarı kırmızılı takımın stoperi Teenage Lingani Hadebe’yi "rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü" nedeniyle 3 maçla cezalandırdı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan yapılan açıklama şöyle: "BTC TÜRK YENİ MALATYASPOR Kulübü sporcusu TEENAGE LINGANI HADEBE'nin, 01.03.2020 tarihinde oynanan YUKATEL DENİZLİSPOR-BTC TÜRK YENİ MALATYASPOR Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına" karar verilmiştir."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • abayram (4 yıl önce)
    futboldan men edeydiniz bari hakemin anasına söven Burak a ceza vermeye maçmanız yemiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    3 maç olurmu, bu sorumsuz davranışa en az 5 maç vereceksin ki örnek olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Bazen istem dışı hata yapabiliyorsun.Haddebe’nin isteyerek yaptığını düşünmüyorum.Bana göre 2 maç verilebilirdi Anadolu takımlarına daha rahat. ceza verebiliyorlar.İnşaallah bundan sonra tüm futbolcularımız daha dikkatli olurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Hadebe fazlasıyla bu cezayı hak etti! Resmen rakibi öldürmeye teşebbüs etmiş gibi uçarak kafasına tekmeyi savurdu! Bu cezayı tartışacak veya karşı çıkacak tarafı yok! Bu cezayı aslında Hadebe yemedi takım yemiş oldu! Çünkü olan takıma oluyor oyuncuya bir şey olduğu yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral çıplak (4 yıl önce)
    Konya maçından önce Futbolcu paraları ödenmeli.Ondan sonra taraftardan destek beklenmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur Y (4 yıl önce)
    Bilerek yaptı ceza alıp gitmek için
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Adam resmen bu kulüpte oynamak istemiyorum diyor ceza falanda verilmedi anlaşilan o ki adil gevrek parasini vermezsen futbolcu da oynamaz disiplinide sağlayamazsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Her şeyi çarpıtmayı ne kadar seviyorsunuz.Şimdiki sistemde para ödememe gibi bir lüksün YÖK .Belki biraz gecikme olabilir.Bunun dışında mecburen ödemek zorundasın.Yoksa futbolcunun fesh hakkı doğar puan silme transfer tahtasının kapanması gibi cezalara. maarruz kalma durumuna düşersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Takım güzel yönetilmediği burda belli hadabe tekvando yapıyor bilmiyormu bilinçli yaralamalarda 3 maç ceza alacağını bunuda biri almış Ligin bitmesini bekliyor
    0
    0
    Yanıtla