SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PFDK'dan Malatyaspor'a Ceza

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerine 5 bin YTL, Galatasaray'a ise 2 bin 500 YTL para cezası verdi. İnönü Stadı'nda oynanan Malatyaspor- Sivasspor maçındaki kötü tezahürat nedeniyle her iki takıma 2 bin 500'er YTL para cezası verildi. Söz konusu maçta, Sivasspor'un da 50-60 dolayında taraftarı bulunuyordu.

PFDK tarafından yapılan yazılı açıklamada, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği, Beşiktaş'ıın Kayseri Erciyesspor lig maçlarında taraftarının yaptığı çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 5'er bin, Galatasaray'ın ise, Konyaspor maçında taraftarının çirkin ve kötü tezahüratı sebebiyle 2 bin 500 YTL para cezasına çarptırıldığı belirtildi.

PFDK ayrıca, Malatyaspor ve Sivasspor'u çıkan saha olayları yüzünden 2 bin 500'er, Diyarbakırspor'u, Çaykur Rizespor maçında sahada doktor bulundurmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunmaktan bin YTL ile cezalandırdı.

PFDK'nın yaptığı toplantıda verdiği diğer cezalar şöyle:

"Bucaspor 5 bin, Çanakkale Dardanelspor 3 bin, Türk Telekomspor 500, Nevşehirspor bin, Mersin Büyükşehir Belediyesi bin, Pendikspor 2 bin 500, Küçükköyspor 4 bin 500, Eyüpspor 750 YTL, Aytaç Kaya (Yalovaspor futbolcusu) 1 maç."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız