SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PFDK'dan Semih ve Caner'e Ceza

0
Güncellendi - 2016-11-25 03:24:36
PFDK'dan Semih ve Caner'e Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Eskişehir-Yeni Malatyaspor karşılaşmasında, Eskişehirsporlu futbolcu Semih Şentürk’e, “rakip takım oyuncusuna yönelik ciddi faulü ve sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle” 3, Yeni Malatyaspor’un sağ bek oyuncusu Caner Arıcı’ya ise ‘müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle’ 1 maç men cezası verildi.

PFDK, Eskişehirspor-Yeni Malatyaspor maçında yaşananlarla ilgili kararını verdi. Yapılan açıklamada, “ESKİŞEHİRSPOR Kulübü sporcusu SEMİH ŞENTÜRK'ün, 20.11.2016 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - YENİ MALATYASPOR TFF 1. Lig müsabakasında, rakip takım oyuncusuna yönelik ciddi faulü ve sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.500 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada ESKİŞEHİRSPOR Kulübü doktoru BARIŞ KURTGÖZ'ün, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, YENİ MALATYASPOR Kulübü sporcusu CANER ARICI'nın, 20.11.2016 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - YENİ MALATYASPOR TFF 1. Lig müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.500 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına karar verilmiştir” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • eyyup (7 yıl önce)
    hürriyet caza alamamış
    0
    0
    Yanıtla
  • Selimm (7 yıl önce)
    Iki mac ceza almis adamin 4 sari dan bir maçı arti hakeme hakarettende 1 maç ettimi sana 2 maç
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (7 yıl önce)
    Caner 2 mac yok anlaşılan
    0
    0
    Yanıtla
  • 2 maçı nereden çıkardın bu hafta oynamayacak para cezasını da maçtan sonra ki zamandaödeyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çift sarıdan oynamaması gereken maçı takiben başlatılması diyor
    0
    0
    Yanıtla