SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PFDK'dan YMS'ye İhtar

0
Güncellendi - 2016-08-25 22:31:47
PFDK'dan YMS'ye İhtar
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un 3-1 kazandığı Mersin İdmanyurdu müsabakasında misafir tribününde yer alan futbolseverler ilk cezalarını Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan aldı.

PFDK sarı-kırmızılı kulüple ilgili kararında, “Yeni Malatyaspor Kulübünün, 20.08.2016 tarihinde oynanan Mersin İdman Yurdu - Yeni Malatyaspor TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İhtar Cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Kuzey Kale Arkası F2 bloğuna giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine, karar verilmiştir” denildi.

Kurul, aynı yasağı bir sonraki iç saha maçında geçerli olmak üzere Mersin İdmanyurdu taraftarına da verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Erol (7 yıl önce)
    Kötü ve çirkin tezahürat yapan seyirciler maçlara gelmesin.Kötü ve çirkin tezahürata hayır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dilaver GÜR (7 yıl önce)
    DAKİKA BİR, GOL BİR; BU NASIL ANLAYIŞ VE ZİHNİYET? TAKIMIN GALİP SEN KÖTÜ VE ÇİRKİN TEZAHÜRAT YAPARAK TAKIMINA DESTEK DEĞİL KÖSTEK OLUYORSUN. YAPMAYIN BUNU. Dilaver GÜR
    0
    0
    Yanıtla
  • Şampiyon. (7 yıl önce)
    Şampiyonluğa oynuyoruz ama seyircimiz ve taraftarımz bunu bilinciyle hareket etmiyor.daha ilk hafta ilk ceza.yazık.yani bu böyle olmaz.yoksa sahamz hep kapalı kalır.herkes sağ duyu ile hareket etmeli. Arkadaşlar mantıklı olalım.
    0
    0
    Yanıtla