SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'PGM Oluşturulacak'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Malatya’da çağdaş ve modern belediyecilik anlayışı çerçevesinde sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri ve özel ilgi duyan vatandaşların proje fikirlerinin de değerlendirileceğini söyledi.

Çakır'ın seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"* TİMAV (Türkiye imam hatipliler vakfı) Malatya şubesini ziyaret eden Ahmet Çakır, il başkan yardımcısı H.Bayram Yılmaz ve partililer, TİMAV Malatya şubesini ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.

Ahmet Çakır; Malatya’da çağdaş ve modern belediyecilik anlayışı çerçevesinde sivil toplum örgütleri, meslek odaları, özel ilgi duyan vatandaşların proje fikirleri ve taleplerini değerlendirmek amacıyla Malatya Belediyesi tarafından Proje Geliştirme Merkezi (PGM) oluşturulacağını söyleyerek, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarını çok önemsediklerini ifade etti.

* Merkez Yaka köyü mahalle toplantısı
Dün akşam saatlerinde Ak Parti il başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır, yeni belirlenen encümen üyeleri ve partililer merkez yaka köyünde mahalle toplantısına katıldı.

Mustafa Şahin konuşmasında; “Siz, milleti küçümseyenleri elinizin tersi ile ittiniz. Milletin oyunu aşağılayanlara haddini bildirdiniz. Milletin derdi ile dertlenmeyenlere en güzel cevabı, demokratik bir şekilde sandıkta verdiniz. Milletin tercihini yok sayanları, siz de yok saydınız. Demokrasiye sahip çıktınız, milli iradeye sahip çıktınız, Büyük Türkiye'ye sahip çıktınız. Ama sizin bu haykırışınızı, sizin bu çağrınızı, sizin mesajınızı yine doğru okumadılar, bildikleri yolda devam ettiler, devam ediyorlar. Türkiye'yi büyütmemek için, Türkiye'yi kalkındırmamak için, Türkiye'nin kronik sorunlarını çözdürmemek için, her türlü engeli önümüze çıkarıyorlar. Ama halkımız yağmur, kar, kış demeden Başbakanımızı görmek dinlemek için sıfırın altında saatlerce soğukta bekliyor. Çünkü başbakan Türkiye’nin sesiz çoğunluğun gözü, kulağı, dili oldu. Gelelim belediye başkan adayımıza, zigzag çizmeyen dosdoğru, aday olmak için partileri kapı kapı gezmeyen, geçmişten bugüne duruşundan ödün vermeyen, ticaretiyle, aile yapısıyla, geçmişiyle pırıl pırıl bir insan, oluşturduğumuz kadrosuyla, Malatya’ya hizmetin en güzelini yapacak. Arkasında Hükümet desteği var, arkasında teşkilat desteği var, arkasında Milletvekilleri desteği var, en önemlisi sizin desteğiniz var” dedi.

Ahmet Çakır ise konuşmasında; “Biz laf üretmeyeceğiz, biz işimize bakacağız. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, Malatya’yı bölgesinde bir numara yapmak ve beş yıldızlı bir hizmet sunmak için ilimize yakışan ekibimizle işimize bakacağız. Ama bir şeyi de unutmuyoruz; biz her zaman haklının yanında olduk, haklıyı savunduk. Biz güçlünün haksız olduğu halde, haklı olduğunu savunmadık. Yönetimde ve hizmette adalet rehberimiz olacaktır. Haklı, güçsüz de olsa, bizim yanımızda güçlüdür, biz onun yanında yer alırız. Ak Parti, bu ülkede muhalefette bile seviyeli, hakkaniyetli, dürüst olanını ister. Muhatap alınmak için, gündeme gelmek için, şöhret olmak için basitlik, çirkeflik, çirkinlik istemiyoruz” dedi

* Uğur sanayi sitesi esnaf ziyareti
Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet çakır ve partililer bugün sabah saatlerinde uğur sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi ve destek istedi.

Ahmet Çakır; “Esnaf grup sitelerinin hepsi gözden geçirilecek burada çalışan esnafımızın talep ve istekleri doğrultusunda sorunlarına çözüm arayışımız da süreklilik arz edecektir. Esnaf grup siteleri için var olanların daha rahat hizmet verebilmesi için gerekli modernizasyonlar gerçekleştirilecektir” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız