SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Piknik Alanlarından Topladılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:37:07
Piknik Alanlarından Topladılar
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Kent Konseyi tarafından başlatılan 'Bir Kapak Bin Özgürlük' kampanyası kapsamında, Yeşilyurt ilçesindeki Ortaköy'de bulunan Şehit Şükrü Ulutaş İlköğretim Okulu öğrencileri, pet şişe kapaklarını toplayarak kampanyaya katıldılar. Şehit Şükrü Ulutaş İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Nur Senem Sarıdoğan, ilçelerinde ve köylerinde hazır su satılmamasına rağmen pikniğe gelen ailelerin attıkları şişe su kapaklarını toplayarak, öğrencilerin kampanyaya destek olduğunu söyledi.
 
Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz ve beraberindeki üyeler , kampanyaya destek olan Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.
 
Yılmaz yaptığı açıklamada “Bir Kapak Bin Özgürlük” kampanyası ile amaçlarının toplumdaki tüm vatandaşların duyarlılığını ön plana çıkarmak olduğunu, aynı zamanda engellilerin, sosyal hayata katılımlarının sağlanması hususunda gayret ettiklerini söyledi.
 
Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım yaptığı konuşmasında, okulların sosyal sorumluluğu geliştirmek adına oluşturulan bu kampanyaya destek faaliyeti nedeniyle ilgili öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız