SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Piknik Yaptılar, At Bindiler

0
Güncellendi - 2017-08-17 20:52:17
Piknik Yaptılar, At Bindiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve Malatya İl Müftülüğü işbirliğinde görme engelli çocuklara Kuran-ı Kerim öğretmek amacıyla açılan kuran kursuna katılan  öğrenciler Akçadağ Sultansuyu Tarım İşletmesine piknik düzenledi.

Malatya İl Müftülüğü Engelliler  Koordinatörü İmam-Hatip  Mehmet Nuri Duran, görme engelli çocukların özellikle sosyal hayattan kopmamaları ve streslerini atmak adına düzenlenen piknik programının anlamlı olduğunu söyledi. Çocuklara Kuranı Kerim dışında hadis ve dini bilgiler eğitimi verdiklerini de belirten Duran “Bu çocuklarımız görmüyorlar diye bizde onları görmezden gelemeyiz” dedi.

Çocukları moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla piknik ve benzeri etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirten Duran, “Desteklerinden dolayı Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş’a ve İl Müftülüğüne çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Görme engelli çocuklar piknik programının ardından atlara binerek, keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Alaaddin (6 yıl önce)
    At binmek mi? Ata binmek mi?Türkçeye biraz daha özen göstermeliyiz.Çocuk gömlek .....tl değilde, çocuk gömleği .......tl gibi.Buna benzer hataları çok yapıyoruz.Dil bir milletin çok önemli varlıklarından biridir.Önemsemeliyiz.Bu yorumu yapmam benim Türkçeyi iyi kullandığım anlamına gelmediğinide söylemeliyim.
    0
    0
    Yanıtla