SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Piknik Yerinde Buldu, Sahibine Teslim Etti

0
Güncellendi - 2018-06-12 06:19:54
Piknik Yerinde Buldu, Sahibine Teslim Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir vatandaş sahur yaptığı yerde bulduğu ve içinde 11 bin TL olan cüzdanı sahibine teslim etti.

Cüzdanı iftar yaparken kaybetti 

Müzik öğretmeni Şeref Özer (fotoğrafta soldaki) ailesiyle birlikte iftarını açmak için Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkına gitti. İftarını açtıktan sonra ailesiyle birlikte vakit geçiren Özer o sırada cüzdanını düşürdü ve farkına varmadan evin yolunu tuttu.

Özer ve ailesinin iftar açtığı yere Vedat Karaburun ve arkadaşları ise sahur  için geldi. Arkadaşları ile birlikte sahur yapan Karaburun o sırada yerde bir cüzdan fark etti. Cüzdanı bulur bulmaz sahibine ulaşmaya çalışan Karaburun önce internetten sonra da emniyetten yardım aldı. Sonunda sahibine ulaşan Karaburun, Özer’i arayarak dükkanına çağırdı.

Özer’e içinde 11 bin TL’ye tekabül eden 2 bin Euro ve 300 TL bulunan cüzdanı sahibine teslim eden Karaburun, olayı anlatarak, “Akşam sahur için Orduzu’ya gittik, cüzdanı orada buldum. Sonra kendisine internetten falan ulaşmaya çalıştım orada bulamayınca emniyetten ulaştım. Cüzdanın içinde 2 bin euro ve 300 TL nakit para var. Parası helalmiş, ben kendisine teslim ediyorum. Güle güle harcasın” şeklinde konuştu.

Karaburun’a teşekkür eden müzik öğretmeni Şeref Özer ise, “Cüzdanı iftarda kaybetmiştim bunu sabah fark ettim. Cüzdanımı kaybettiğim yere gittim sabah, aradım ama bulamadım. Cüzdanın bir daha bulunmayacağını düşündüm daha sonra beni aradılar cüzdanın bulduk dediler. Çok mutlu oldum. Allah kendisinden razı olsun, herkese örnek olsun” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • mehmet (5 yıl önce)
    iş güç sahibi insanlar daha karekterli olabiliyor. çalışmak lazım vesselam boş adamların tehlikeli olma ihtimali daha fazla
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bilgehan (5 yıl önce)
    helal olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yavuz (5 yıl önce)
    Bu Esnafın iş yeri nerede artık ne lazımsa ordan alacağım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cezmi Yıldırım (5 yıl önce)
    Arslan kardeşim Malatya lı lara da bu yakışır zaten seni büyüten ana mızı ellerinden öpüyorum .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yunusemre (5 yıl önce)
    Malatyalı hemşerim gurur duyduk valla helal olsn
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sevket (5 yıl önce)
    Cok guzel ornek bir davranis
    %0
    %100
    Yanıtla
  • ALİ Karakuş (5 yıl önce)
    böyle insanlar var olduğu sürece bu millet hep ayakta ölür ve bütün dünya ya karşı dimdik ayakta olur bu olay sadece bir ferdin dürüstlüğü değil bu haberi okuyunca bir çok kişinin de böyle bir olay karşısında böyle tavır sergilemesine eminim vesile olacaktır şimdi bir çok kişi keşke bir cüzdan veya bir değerli bir eşya bulsamda sahibine versem diyerek bu olaya imreniyorlardır
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Osman akinci (5 yıl önce)
    Sedatim senin allahina gurban gurur duyuyorum seninle RABBİM esirgesin bol kazanç versinn
    %100
    %0
    Yanıtla
  • muharrem (5 yıl önce)
    Helal olsun nefsine yenilmemis böyle insanlar varken kötülük hiçbir zaman kazanamaz inadına iyilik inadına insanlık
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Erhan KARDEŞ (5 yıl önce)
    Seref kardesimi yakinen tanirim ve karakter olarak tanidigim saglam biridir...
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mustafa Musab Topgül (5 yıl önce)
    Ncs şeref abi helal para işte ha
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Adam gibi adammış benim cüzdanı çay ocağında çaldılar düşürünce içinde 50lira vardı ancak ehliyet İ çıkarmak için 189 lira ücret yatırıp öyle çıkardım ehliyetiniz yeniyse sakın kaybetmeyin
    %0
    %100
    Yanıtla
  • ESER (5 yıl önce)
    Helal olsun,böyle güzellikleride duyabiliyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla